-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
.Bukta.. #4497 üzenetére
Biztos, hogy WRT54G v1.0? Nem inkább -GL? Csak mert előbbi sok éve kifutott már. Egyébként szinte bármelyik 3rd-party firmware segítségével feljebb állíthatod a Linksys teljesítményét, de ettől annak a vétele még nem lesz erősebb, csak a túloldali routeré. Ha már grid-antennákkal se megy rendesen a link (mekkora nyereségűek?), lehet hogy más megoldásokban kellene gondolkodni, ha lehetséges: kisebb veszteségű antennakábelek, áthelyezés, árboc magasítás, stb.
-
And
veterán
válasz
.Bukta.. #1503 üzenetére
Nem tudom, én továbbra is a szokásos AP-kliens kapcsolatot javasolnám akkor is, ha nincs netmegosztás. Az ad-hoc kapcsolatról régebben említették, hogy szabvány szerint csak a 802.11b által garantált maximális linksebességet, 11Mbps-t biztosít ([link]). Az ennél nagyobb sebesség 802.11g-szabványú eszközök között már erősen gyártófüggő lehet, nem feltétlenül garantált. További szóbajöhető módszer (természetesen szintén 3rd party fw-rel felvértezett példányokon) a két AP-módba állított eszköz közötti WDS-link beállítása.
''Feljebb húznánk a teljesítményét, mert ahogy nézegettük gyári beállításokkal a bolti AP-k nem visznek messzire.''
Ha már úgyis külső antennákat használnál, a kimenő delej lehetséges növelése azok mellett nem sok vizet zavarna, a vevőoldal érzékenységére meg úgysem lenne semmilyen hatással. -
ngabor2
nagyúr
válasz
.Bukta.. #1503 üzenetére
bridge módot nem találtam, de asszem az adhoc pont erre való (ha hülyeséget mondtam, javítsatok ki).
3rd party fw-vel a teljesítmény is növelhető, 2 irányított antennával a 600m áthidalható. a router teljesen stabil, jól konfigolható, könnyen frissíthető. mármint a GL. a G az más kategória, az mind függ a verziószámtól.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged