Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
tegnap teljesen kezdöként megcsináltam dd wrt fw-t, igaz utána nem értem el a router felületét , azt hittem elb@ctam, de egy reset segitet rajta..és jo lett. találsz a menüben firmware update menüpontot, kitallozod ott a kicsomagolt fw-t (.bin lesz akkor) és nyomsz rá egy entert.. kiirja a végén (kb egy perc), hogy sikeres volt, illetve azt is hogy ujraindítja routert.
ha gebasz van? azt nem tudom..
én belevágtam kamikaze módra
Xpod: köszi a segitséget -
bnss
veterán
válasz
DeepDish
üzenetére
Lementeni még nem próbáltam, mert a Linksys honlapról elérhető gyári fw.
-
Gülümaci
tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Akkor hívd fel a Computer Budait, ez egy kecskeméti cég, és pénteken pont ott vett az egyik ismerősöm antennát. Saját szememmel láttam.

-
bnss
veterán
-
Rommel6600
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
Miért ne működne? Nem csak Linksys kártyával lehet használni a Linksys routereket.
Szerintem sokkal másabb tényezők (falak, távolság, egyéb árnyékoló eszközök) fogják eldönteni hogy mennyire lesz használható a vezeték nélküli hálód. Max sebességgel (mármint amit a kártya és a router tudna) nem fog működni, hacsak nem egy szobában lesz a router és a másik gép, rálátással
Ha a kártya jó, tudja a megfelelő szabványokat, nem lesz gondja vele a routerednek, de egy asus-nál szerintem ez nem kérdés
-
DeepDish
őstag
-
pr0bi
senior tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Teljesen mindennapi használathoz semmit se kell rajta állítani , végzi a dolgát ahogy kell , alkalmazások is mennek többséggel ( port forward esetleg de az amugy is kéne ) . Nem kell aggódni , semmi extra dolgot nem kell beállítani . Én is azt hittem több dolgot kell majd , de tévedtem . Használd bátran!
-
CWorm
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Talán valamelyik firmware-ben van ilyen lehetőség, de abban pl nincs, amit én használok most (Thibor), hanem csak olyasmit lehet beállítani asszem, hogy portonként hány megabites legyen a kapcsolat, de ezt még nem próbáltam ki (asszem nem is lehet túl alacsonyra állítani, talán fél megabitnél kezdődik a választási lehetőség).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi