- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
Nézd meg ezt:
GCidézem a lényeget:
"A Linksys WRT54GC router otthoni felhasználók számára egyszerûen használható megbízható router. Alap kiszerelésben antenna nélkül kerül forgalomba, így 8m-nél távolabb nem tud jelet továbbítani. Meglepően tapasztaltuk hogy antenna beszerzése után sem képes ezt a korlátot átlépni. A teszt környezet egy panellakás volt, a két legtávolabbi szoba közt már ne mtudott szolgáltatni.
Ezen hibájából kiindulva nem ajánljuk megvételre, használatra.A jel probléma véleményünk szerint a méretéből adódik, majd 1/3-a a BEWF11S4-es routernek, ennek megfelelően a rádió teljesítménye sem jó, ezt bizonyítja az a tény is hogy antennával sem képes jobban szolgáltatni."
ennyi! magyarul semmitnem ér.. a gc egy erösen butább verzió. én is néztem, h g legyen vagy gc de utána néztem és nem kérdés! 20 métert simán átlö! mig a gc 7 méternél tovább nem megy!
G=GL csak a GL ugytudom linuxos. tehát teljesitménybe számolhatsz az enyémmel! a GC-t felejtsd el! -
crea1984
tag
szia!
pont tegnap vettem egy wrt54g-t elégedett vagyok vele (egy d-link 524et cseréltem le) a d-link messzebb ment, de nem volt stabil (remélem ez az lesz) viszont most megvan osztva 3 lakással arréb a net kb 20-25méter kb 4 fal és a jelerősség általában 50-60% ami szerintem teljesen tökéletes, néha sajna lejjebb esik (biztos mikroznak a szomszédba
).... tehát ezzel azt tudom mondani, h szerintem simán átviszi a a 2 falat.
jah van + még egy 5dB-es antenna a vevőoldalon (az adott kb 5-10%ot és az tp link)! -
cellpeti
nagyúr
Ha jól tudom a LinkSysnek másabb az antenna csatija,mint a többinek.
Igen a GL 2 antennás és Linux alapú,tehát tudsz akár torrent klienst is futtatni.
Szerintem átviszi a 20m-t meg a 2 falat.
ITT nézd meg melyik mit tud
A TPlink se rossz,sok emberrrel beszéltem és elég jók,de a LinkSyseket fel lehet tuningolni és akkor van tudás bőven.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest