- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiheder
tag
válasz
GS_Laja #9003 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy mi lehet a baj.
A szolgáltatók többsége nem ad fix IP-címet, csak külön felárért, elméletileg naponta egyszer megszakítja a kapcsolatot, és a kapott (új) cím 24 órára érvényes.
Azért van az új zárójelben, mert bár lehet, hogy megszakítják a kapcsolatot, de ugyanazt az IP-címet kapod vissza/újra, és lehet, hogy akár több héten keresztül gyakorlatilag állandó a címed!
Most néztem a 24 órás forgalmamat grafikusan, azon nem látszik a megújítás forgalom kiesése, noha a mostani címem több, mint 23 óráig érvényes elméletileg, tehát kb fél órával ezelőtt lett megújítva. Nehéz kideríteni, mert ahhoz hibátlan és folyamatos kapcsolat kellene, de nálam ma is volt több 10-15 perces kimaradás, csak ma nem hívtam a 1412-t.
A WAN értékeinél nézd meg, hogy 24 órára kapod-a a címet, nálam most:
Remaining Lease Time 0 days, 23:43:26
Azt pl nem értem, hogy a Connection Uptime értéke miért jóval hosszabb, mint amennyi időn belül én itthon biztosan újraindítottam a kábelmodememet, persze lehet, hogy a T-s DHCP szerver Lease Time értéke úgy van beállítva, hogy hosszabb legyen, mint egy esetleges kényelmesen végrehajtott kábelmodem újraindítás ideje.
A gépen az egyidejű kapcsolatok száma (TCPIP.SYS) értéke meg lett növelve, illetve a routerben az ADVANCED -> Connections -> Maximum Connections értéke szintén növelt-e?
A Tomato-ban meg is tudja számolni az éppen élő kapcsolatok számát, ha a torrent megy, igen szép számokat ad vissza értékként.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest