- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesztpadon a One UI 8.5
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi80
csendes tag
Itt le van írva hogyan, magyarul
szerk. benéztem egy korábbi hozzászólást. sry
-
And
veterán
Nem tudhattam, hogy az angol ennyire nem megy (nekem sem, de azért ezt értem valamennyire). Tehát: "reseteltem,majd feltöltöttem a VxWorksPrep-Gv72-v1.bin -t.
aztán nem értem mit ir.várjak fél percet,aztán tölthetem a kövit?vagy ki is kell kapcsolni,majd vissza a routert?" Arról van szó, hogy várj fél percet, amíg a router újraindul, de ha ez nem történne meg, akkor indítsd újra (tápfesz ki- majd pár mp. után visszakapcsolással). Utána a VxWorksKiller binárissal ugyanez, de ennél 60mp-ig ajánlatos várni.
A tftp egy kis parancssoros alkalmazás (Trivial FTP), első találat a gugliban: [link]. Ha nyitsz egy parancssort (cmd.exe) Win alatt, és beírod szimplán, hogy tftp, láthatod is a helpjét. Esetedben így néz ki: tftp -i 192.168.1.1 put dd-wrt.v24_micro_generic.bin.
Mod: még annyi, hogy ezután 3 percet kell várni, miközben a router legalább 2x magától újraindul (a power-led villogásával jelzi a reboot-ot). Ha ezt kivártad, a 192.168.1.1 címen el kell érjed az új felületet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest