-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi80
csendes tag
Itt le van írva hogyan, magyarul
szerk. benéztem egy korábbi hozzászólást. sry
-
And
veterán
Nem tudhattam, hogy az angol ennyire nem megy (nekem sem, de azért ezt értem valamennyire). Tehát: "reseteltem,majd feltöltöttem a VxWorksPrep-Gv72-v1.bin -t.
aztán nem értem mit ir.várjak fél percet,aztán tölthetem a kövit?vagy ki is kell kapcsolni,majd vissza a routert?" Arról van szó, hogy várj fél percet, amíg a router újraindul, de ha ez nem történne meg, akkor indítsd újra (tápfesz ki- majd pár mp. után visszakapcsolással). Utána a VxWorksKiller binárissal ugyanez, de ennél 60mp-ig ajánlatos várni.
A tftp egy kis parancssoros alkalmazás (Trivial FTP), első találat a gugliban: [link]. Ha nyitsz egy parancssort (cmd.exe) Win alatt, és beírod szimplán, hogy tftp, láthatod is a helpjét. Esetedben így néz ki: tftp -i 192.168.1.1 put dd-wrt.v24_micro_generic.bin.
Mod: még annyi, hogy ezután 3 percet kell várni, miközben a router legalább 2x magától újraindul (a power-led villogásával jelzi a reboot-ot). Ha ezt kivártad, a 192.168.1.1 címen el kell érjed az új felületet. -
And
veterán
Mint Gazala írta, a flash-elés folyamata megegyezik mindkét leírás szerint. Csak a DD-WRT-s Readme.txt kicsit rövidebb és összeszedettebb, valamint mellete van a szükséges dd-wrt image (v24-es micro kiadás) fájl is. Ne felejtsd el, hogy a hatótávot alapjában nem a szoftver, hanem a hardver szabja meg. Ezek a 3rd-party firmware-ek csak arra képesek, hogy a router kimenőteljesítményét megnöveljék. Ennek egyrészt van egy értelmes keretek közötti szokásos limitértéke (70mW, a v24-es dd-wrt kiadásoknál már ez a default érték), másrészt ez a router érzékenységét, vételi jelszintjét egyáltalán nem befolyásolja. Magyarán ha a router eddig gyengén vette a kliensek forgalmát, az ezután sem fog változni. Egyedül a klienseken nőhet valamennyit a térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest