Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi80
csendes tag
Itt le van írva hogyan, magyarul
szerk. benéztem egy korábbi hozzászólást. sry
-
And
veterán
Nem tudhattam, hogy az angol ennyire nem megy (nekem sem, de azért ezt értem valamennyire). Tehát: "reseteltem,majd feltöltöttem a VxWorksPrep-Gv72-v1.bin -t.
aztán nem értem mit ir.várjak fél percet,aztán tölthetem a kövit?vagy ki is kell kapcsolni,majd vissza a routert?" Arról van szó, hogy várj fél percet, amíg a router újraindul, de ha ez nem történne meg, akkor indítsd újra (tápfesz ki- majd pár mp. után visszakapcsolással). Utána a VxWorksKiller binárissal ugyanez, de ennél 60mp-ig ajánlatos várni.
A tftp egy kis parancssoros alkalmazás (Trivial FTP), első találat a gugliban: [link]. Ha nyitsz egy parancssort (cmd.exe) Win alatt, és beírod szimplán, hogy tftp, láthatod is a helpjét. Esetedben így néz ki: tftp -i 192.168.1.1 put dd-wrt.v24_micro_generic.bin.
Mod: még annyi, hogy ezután 3 percet kell várni, miközben a router legalább 2x magától újraindul (a power-led villogásával jelzi a reboot-ot). Ha ezt kivártad, a 192.168.1.1 címen el kell érjed az új felületet. -
And
veterán
Mint Gazala írta, a flash-elés folyamata megegyezik mindkét leírás szerint. Csak a DD-WRT-s Readme.txt kicsit rövidebb és összeszedettebb, valamint mellete van a szükséges dd-wrt image (v24-es micro kiadás) fájl is. Ne felejtsd el, hogy a hatótávot alapjában nem a szoftver, hanem a hardver szabja meg. Ezek a 3rd-party firmware-ek csak arra képesek, hogy a router kimenőteljesítményét megnöveljék. Ennek egyrészt van egy értelmes keretek közötti szokásos limitértéke (70mW, a v24-es dd-wrt kiadásoknál már ez a default érték), másrészt ez a router érzékenységét, vételi jelszintjét egyáltalán nem befolyásolja. Magyarán ha a router eddig gyengén vette a kliensek forgalmát, az ezután sem fog változni. Egyedül a klienseken nőhet valamennyit a térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi