- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
PonPon #11106 üzenetére
Köszönöm. Ezt a leírást már olvastam, viszont amit keresek nem találtam benne. Ugyanezt ami benne van a RAF-ban meg lehet csinálni egy tűzfal scripttel is, jelenleg ezt meg is csináltam (tulajdonképpen a kettő ugyanaz, csak nem látod, hogy mi történik a háttérben, vagyis a scriptet). Ebben a megoldásban a teljes kimenő forgalmat szabályozom. Így a letöltés és pl egy weblap lekérés nem lassul be annyira. Mert itt pl az is gond, hogy ha fullon megy a feltöltés akkor még egy weblapot sem lehet normálisan betölteni. Így most ezzel nincs gond csak sokat lagol.
Én viszont csak azt az adott feltöltést és egy adott szerverre akarom korlátozni, az összes gépről/eszközről nem az egészet. Tehát, hogy arra a szerverre (azt hiszem az IP cím is meg van hozzá) ne menjen ki nagyobb adatforgalom ÉS/VAGY hogy az oda menő forgalom prioritása mindig kisebb legyen, mint pl egy weblap lekérése, pl amíg a weblap betölt addig a feltöltés a háttérben várakozna vagy lecsökkenne a sebessége, így a weblapokat is normálisan betöltené. Ezt talán QoS-el meg lehetne csinálni, viszont nem tudom, hogy hogyan kell.
Erre nem találtam még megoldást. Ha a RAF mégis tudja ezt akkor felteszem azt, csak én a leírásban nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Béta iOS-t használók topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő