Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• llaszlo

veterán

válasz PonPon #11106 üzenetére

Köszönöm. Ezt a leírást már olvastam, viszont amit keresek nem találtam benne. Ugyanezt ami benne van a RAF-ban meg lehet csinálni egy tűzfal scripttel is, jelenleg ezt meg is csináltam (tulajdonképpen a kettő ugyanaz, csak nem látod, hogy mi történik a háttérben, vagyis a scriptet). Ebben a megoldásban a teljes kimenő forgalmat szabályozom. Így a letöltés és pl egy weblap lekérés nem lassul be annyira. Mert itt pl az is gond, hogy ha fullon megy a feltöltés akkor még egy weblapot sem lehet normálisan betölteni. Így most ezzel nincs gond csak sokat lagol.
    Én viszont csak azt az adott feltöltést és egy adott szerverre akarom korlátozni, az összes gépről/eszközről nem az egészet. Tehát, hogy arra a szerverre (azt hiszem az IP cím is meg van hozzá) ne menjen ki nagyobb adatforgalom ÉS/VAGY hogy az oda menő forgalom prioritása mindig kisebb legyen, mint pl egy weblap lekérése, pl amíg a weblap betölt addig a feltöltés a háttérben várakozna vagy lecsökkenne a sebessége, így a weblapokat is normálisan betöltené. Ezt talán QoS-el meg lehetne csinálni, viszont nem tudom, hogy hogyan kell.
    Erre nem találtam még megoldást. Ha a RAF mégis tudja ezt akkor felteszem azt, csak én a leírásban nem találtam ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák