Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
DeusHun
üzenetére
igen van antenna vagy 3méter kábellal amit örököltem csak ugye le lett tépve a kábel végéről a csatlakozó mikor át lett húzva a falon.
úgyhogy kell egy csatlakozó és rátekerem a WRT54GL-re
úgy már tuti jó lenne ha irányítva van a jel meg ugye a routeren talán 3dB-es antenna van ez meg legalább 9-10 dB-t tuti nyom ami már egy hatalmas ugrás lenne.ha meg nem sikerül veszek olyan talpas TP-Link beltéri 9dB-es antennát és azzal már működnie kell prímán a dolognak
sanos 13csatorna közül tökmindegy melyikre teszem mert az 1-4-6-11 csatornákon rengeteg szomszéd lóg, főleg a 6 és 11-en legalább 5-5 router
én most 1-es CH-n vagyok ott csak 1 másik van rajtam kívül és tűrhető a net de van mikor 36megabitre leesik és a 15megabites UPC netet már úgy nem viszi át teljes egészében ugye hiába 54megabit a wifi mert az oda vissza összesen annyi nem egyirányba
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest