Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Apple Watch
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
válasz
bigdigit
üzenetére
Nálam:
Sajna a tegnapi vihar során az én wrt54gl v1.1-esem megnyekkent.
A hiba: tápot veszi, fw frissítés megy rajta. Egy tomato fw volt rajta, most rátettem egy gyárit, de nem sok sikerrel. A lan részen, csak a 4. porton lehet kapcsolatot vele felvenni, a többi süket. Wifi része mind a 4 porton megy. Netre nem tud connectálni, olyan, mint mikor nem válaszol a server. Belső háló a wifi és az 1 db lan részen működik.
Minden állítható, változások széfelhetők. Reset volt rajta, nem javított.
Csak modemmel a net működik, kábelek ellenőrizve voltakModem kettő is elszállt. A saját d-link 380t és a matávos 360r is. Ezek is veszik a feszt, de némák. Lehet a modemen át ment tönkre a router is.
Az az érzésem telóvonalat érte villámcsapás. A pech, hogy két modememet is érte.Te merre laksz? Nálam a 22. ker-ben történt. Matávnak most írom a reklamációs levelet. Modemet ugye cserélik, de a router nem az övék. Szerintem az is matáv vonal miatt ment tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest