Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Lehet én vagyok öreg fax ,de a monitort szoktam nézni . Ablakos házam van , ram is rgb , aio is villágit 1 szinben azt szevasz , pár havonta ha megunom átrakom ,más szinre...
-
anulu
félisten
nagyon sokáig teljes mértékben ellene voltam. aztán az új lapomon volt, rá kellett szánnom 5 percet, hogy ne a szivárvány mindén színében játszon. találtam egy beállítást, ventillátorokat hozzálőttem és most már kifejezetten tetszik, és jó ránézni a gépemre, és nemcsak azért, mert tudom milyen cucc van benne
-
Tuhajohn
tag
Szépnek szép, de szerintem teljesen felesleges. Nekem minden RGB ki van kapcsolva a gépben. Egyetlen dolog, ami világít az az "intel ARC" felirat. Ezenkívül csak a billentyűzetem világít zölden.
-
yanna
addikt
"Kár", hogy laptopba még nincs.
-
Raysen623
addikt
NZXT procihűtőm is hasonló és imádom. Ez is is tetszik az egyszerű design miatt.
-
yericho800
aktív tag
Istenem.
-
4nick8
őstag
Ha nincs rajta LED az a baj ha van rajta LED akkor az a baj.
-
Maulgar
tag
Vajon ez is úgy lesz mint az autókkal? Pár év és úgy tekintünk rájuk mint jóska tuning?
-
F.E.K..
senior tag
Egyébként itt-ott a hőre színváltó hardwer nem is biztos hogy annyira hülyeség. Az Nvidia RGB Aura tudott (lehet hogy most is tud) olyat, hogy a GPU hőmérsékletétől függően változott a világítás színe.. akit érdekelt hogy mennyire meleg odabent a gép, csak benézett a gép oldalán...
-
Jóember
csendes tag
Ó, biztosan vannak itt még ötletek – csak néhány tipp, most hirtelen, saját kútfőből: hőre változó színű hardverek, csillámporral megszórt felületek, 3D-s képpel díszített elemek (mint amilyenek a régi 3D-s vonalzók voltak), lézergravírozás… Már csak a konfettit kell valahogy megoldani, hogy semmi se szabjon gátat a bazári megjelenésnek.
-
paducc
csendes tag
Nagyon szépek ezek a ventik is, bár a lian li infinity néven már rég megcsinalták. Imádom őket gyönyörűek és csendben jól teljesítenek!
Árára kíváncsi leszek, de maradok lian linél. -
herion
tag
válasz
szmörlock007 #5 üzenetére
A lassan 2 éve vásárolt szintén Deepcool AIO hűtőm is hasonló dizájnnal van ellátva.
-
Killer01
őstag
Mindig van lejjebb.....
-
anulu
félisten
ha már extra, akkor a Lian-Li fordított ventillátoros, LCD-s ventillátora...
-
szmörlock007
aktív tag
A Deepcoolnak ez a vízhűtése is ilyen: LS720 SE
-
Lenry
félisten
az úgynevezett végtelen fényvisszaverő ARGB LED
amiről azt kell tudni, hogy...
-
csadi0011
őstag
Lian Li venti már van ilyen.
https://lian-li.com/product/uni-fan-sl-infinity/
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Darksiders 4 első előzetese
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASUS notebook topic
- Suzuki topik
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest