Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M3nyus

aktív tag

válasz mycso #804 üzenetére

Mind2 xp integrált sp 2 vel volt.. :U magyar is meg az angol is. Magyarnál egyszerűen ujraindult, az angolnál kékhalál ugyan ott :O

Probálta valaki a 1024.001 es beta bios-t? :U

• M3nyus

aktív tag

Hello

Nemrég vettem egy ASUS p4c800-E Deluxe alaplapot (i875P), és sehogyan sem tudok raid 0 tömben lévő vinyokra (seagate 7200.8 2X80gb) Win XP prof Sp2 es oprendszert.
    Elötte ABIT AI7 es alaplapom volt (i865PE) és arra minden gondélkül feltudtam tenni, a ich5r be épitett s-ata vezérlőn keresztül.
    Mostani ASUS ban meg ha a Promise PDC20387 vezérlőben hozok létre egy raid0 tömböt, akkor eljut az xp minden hiba nélkül a 1. bebootolásáig, és ott ujraindul az egész gép, és ugyan eszt csinálja ha a ich5r be épitettel csinálok raid0 tömböt.

Feltetem a legujabb biost(1023), probálkoztam teljesen default biossal, probálkoztam 2 féle xp vel (1. magyar sp 2 es s-ata driver integrált, 2. TinyXP kicsit átalakitva, de angol xp prog sp 2 vel, és ugyancsak integrált s-ata vezérlőkel, mivel nincs floppy meghajtóm)A tinyXP is eljut ugyan addig, azaz feltelepül rendben, de az 1. bootolásnál meghal kékhalállal, de semmi-t nemir ki, tehát nemhivatkozik file ra, avgy memoriacimre, sem semmire...

Ha nem raid ba rakom a vinyokat, akkor minden probléma nélkül mennek.Ugyan ez a 2 vinyo ment előző lapomban is, és azzal működött a ich5r be rakott s-ata vezérlővel.
    Alaplapra gyanakszom, de akkor is furcsa, hogy 2 különálló vezérlővel is ugyan aszt a hibát produkálja.

Valami 5 let, hogy mit probáljak még ki? :F

• M3nyus

aktív tag

Üdv

Nemrég vettem egy p4c800-e deluxe lapot, mert meghalt a régebbi(abit ai7)
    Raid 0 ban használom a 2db 80 as vinyomat, de mivel nincs floppy-m igy oylan xp-t kell (kéne) telepitenem amiben integrált s-ata vezérlő van. Meg is van hogy hogyan kell, és még az abitnál is igycsináltam , de ennél hiába irom ugy ki, nem bootolható :O Eszt irja: ''cannot boot from CD: Code 5'' Már rengeteg féleképpen probálkoztam, de eddig nemsikerült :( 19 es bios van a lapon.Mikor sima sp2 vel integrált xp-t probálok felrakni, az bootolható.Valami 5let? :U

Új hozzászólás Aktív témák