- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsíráf
csendes tag
-
zsíráf
csendes tag
bocsi előre is, de nem mindig jut eszembe a prohardvert olvasni, mert korábban nem volt szokásom.
hát a proci egy 2500 as celeron, a videókártya meg nem tudom milyen, azt mondták, hogy van valami everest és avval meg tudom nézni. ha megvan, megmondom.
hát én tervezésre használom leginkább, és az acad rendszeresen megfagy, meg általában érezhetűen lassú az egész. -
zsíráf
csendes tag
sziasztok!
nem nagyon értek a gépekhez, de van egy asus p4c800 se alaplapom, és van benne 3 kingston ram, amik pc2700asok. az egyik 256, a másik kettő 128mb -s.
ennek ellenére a gép nagyon lassú. azt nem tudjátok, hogy hogyan lehetne rajta segíteni?
vagy milyen ramokat lehetne beletenni, hány mhz -s vagy ilyesmi.
vagy az számít valamit, hogy milyen sorrendben teszem be a slotokba őket. mert itt kék, meg fekete. párosítsam, vagy sorba rendezzem? vagy mit csináljak?
meg azt is kérdezném akkor már, hogy ha esetleg a ''húzni'' szeretném, akkor milyen beállításokkal mehetne el.
hát, előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bittorrent topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest