Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaci79
senior tag
Szia!
Nem tudom sajna mi a különbség a rev1.xx és a rev2.xx lapok között.
Két sata raid-et úgy értem: ich5r-en 2 sata vinyó raid 0 + promise sata-án is 2sata vinyó raaid 0-ban
Nekem jelenleg az a bajom -az újjabb bioszoknál tünt fel-, hogy a promison jelenleg jóval gyengébben muzsikál a raid 0 tömb. Korábban alig volt különbség a két vezérlő között.
Vlaci -
vlaci79
senior tag
Szia!
1. IAA-t felejtsd el! Matrix storage driver az utódja (intel oldalán megtalálod) (raid estetén még akkor is IAAR kellhetett volna)
2. ich5r van a lapodon, de amíg nem használod a RAID funkciót addig (állítod át biosban) nem is fogja felismerni ich5r-t
3. Promise vezérlő is két külön vezérlőként jelentkezik (biosbeállítás függvénye, raid-ide) külön driver is kell hozzá.4. raid beállításokkal csak üres vinyóval kisérletezz, adatvesztés a vége !!!
Vlaci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest