- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaci79
senior tag
-
Marci_
tag
Szia
Ertem, akkor ezekszerint, ameddig nem raid-be kotve van hasznalatban a deli hid, addig ICH5R helyett ICH5-kent van jelen es azert latja igy az Everest... Amugy nalam minden gyors es jol funkcional, csak mar kezdtem meglepodni es arra gondoltam, hogy ez meg tul korai lap es ebbe meg mas chip kerult, mint pl a P4C800-ba vagy a P4C800 Deluxe-ba amikben ICH5 van, de mar megneztem mindenhol es nem mutat semmilyen jel arra, hogy a P4C800-E Deluxe-ban mas cip lenne..
Koszi a segitseget ismet
Udv
Marci -
Marci_
tag
Szia
Amugy van valami szamottevo kulonbseg a Rev. 1.xx es a Rev 2.xx lapok kozt? Irta az egyik gyerek ebben a topicban, hogy rarakott meg valami plusz alkatreszt a gyarto es igy jobban tuningolhato. Mas kulonbseg nincs is?
Nekem van:
2xP-ATA csatorna [4eszkoz]
1xP-ATA Raid csatorna [2eszkoz]
2xS-ATA Raid csatorna [2eszkoz]
2xS-ATA csatorna [2eszkoz]
Szal osszesen 10eszkozt tudok rakotni a lapra. A 2db S-ATA Raid-et arra erted, hogy 2x1eszkozbol allo raid?
Udv
Marci -
Marci_
tag
Szia
Akkor ugy tunik nem egyedi a dolog, de engem csak azert zavar, mert ha megnezed az Asus honlapjan, akkor ott azt irjak, hogy ICH5R van rajta, de en semmi nyomat nem talalom ennek Everest vagy mas programok alatt. Amugy Neked is Rev 1.xx lapod van, vagy mar az ujabb? Megnezem a Matrix Storage drivert aztan felteszem, kivancsi vagyok mit tud... Koszi a segitseget!
Udv
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest