- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
mebalazs #2033 üzenetére
rálestem erre a gitzo meg manfrotto dologra.. gyanítom, hogy nem dobok ki annyi pénzt állványra, amennyiért a gépet vettem..
a tippet azért köszönöm, tüzetesebben is átvizsgálom majd a kínálatukat, csak hirtelen találtam egy kitet 680 fontért.. sokallom, hogy egyebet ne mondjak
-
atm*RefeeZ
tag
Sziasztok!
d90-em van, és feltehetőleg még lesz is egy darabig. Nem tervezek teléket venni hozzá, úgyhogy arra volnék kiváncsi, milyen értelmes tripodot tudnék hozzá beszerezni, amit nem kell kukába hajítanom hetek vagy hónapok múltán. Túl nagy elvárásaim nincsenek vele szemben, azon felül, hogy legyen masszív. Nem érdekes a súly, valahogy megoldom a cipelést, azon nem fog múlni. Nem írnék maximálisan ráfordítani kívánt összeget, talán csak annyit, hogy szeretném, ha nem kerülne többe mint maga a masina amit tartani fog
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest