- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco100
tag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni!
Ezek közül [link], [link], [link] melyik lenne jobb választás?
Panasonic FZ 28-al használnám. A keret max. 30k-ban merül ki. Szívesen veszek más ajánlást is ebben a kategóriában. Egy olyan állványt szeretnék, amivel alkalmanként ki tudom használni az FZ 28 adottságait. De azért legyen stabil, strapabíró, lehessen vele macro fotókat is készíteni és viszonylag könnyű, hogy túrázásokhoz is magammal tudjam vinni. Tudom nagyok az igényeim és vékony a pénztárcám, de szeretném kihozni a maximumot ha lehet. Az szinte 100%-ban tuti, hogy nem kerül rá az FZ 28-nál nehezebb gép!
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv.
-
feco100
tag
válasz
szeva000 #2464 üzenetére
Lehet, hogy amatőr kérdés, de csak az állványra is fel tudom rakni a gépet?
Egyébként most néztem ki ezeket
Erre érdemes lenne már beruházni? Gondolom, hogy az FZ 28-al röhögve elbírnak de ha a későbbiekben DSLR-re váltok akkor is megállják a helyüket.
Esetleg ez a gömbfej [link] addig amíg nincs DSLR?Üdv.
-
feco100
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Panasonic FZ 28-at nyúzok. Ehhez szeretnék vásárolni állványt. A keret kb. 30000 lenne. Szeretnék a közeljövőben DSLR-re váltani, és jó lenne, ha ahhoz is tudnám használni.
Tudtok ajánlani valami jófajta állványt? Eddig Cullmann állványokat nézegettem de igazából nem jutottam dűlőre velük. Nagyon nagy a választék. Ezért kérnék tapasztaltabb fotóstársaktól tanácsot.
Előre is köszi a segítségeteket!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged