Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Az alabbiban kernek segitseget!
Van egy SIRUI T-1204X Carbon Tripod + K10-es gombfej. Jelenleg ezzel hasznalom a kameram.
Van egy Glidecam HD 1000-es kezi stabilizatoros allvanyom videozashoz.
Keresem azt az optimalis megoldast gyorskioldo/cseretalp teruleten melyet a glidecam-re tudnek feltenni, de kompatibilis marad a jelenlegi alvany+gombfej parosommal!
Tehat kellene egy olyan cseretalap melyet a glidecamre tudok felszerelni fixen, es tudok cserelgetni a glidecam es a ballhead kozott.Koszonom!
G. -
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Majus 17-en irtam ide ket kerdest amire sajnos nem erkezett valasz/info.
Azota meg is vettem az akkor kerdesben szereplo:
Sirui T-1204X Carbon Fibre allvanyt, [link]
Es fejet: [link]Hogy legyen akkor kezzelfoghato info rola:
Az eddigi tapasztalataim abszolut pozitivak.
- Nagyon jo minosegi kialakitas.
- szuper konnyu, meg fejjel egyutt is.
- Osszecsukva, sajat taskajaban is befer meg egy normal hatitaskaba, szoval utazashoz (ami nekem nagyon fontos volt) teljesen idealis.
- Jo minosegu hordozo taska, vallpanttal, es extra, kismeretu kozepcsovel.
- A kozepso hosszu cso, lecserelheto egy rovidre is, ha alacsony allasban szeretne valaki fenykepezni.
- 3 allasu labak, hasznalaton kivul, 180 fokban visszacsukhatok.
- Stabil.
- 189 cm vagyok, az allvany teljesen kinyitva gyakorlatilag hajlongas nelkul hasznalhato.
- 6 ev garit adtak ra, itt helyben.Remelem segit az info, batran ajanlom.
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Kernek egy kis infot, segitseget!
Tripodot szeretnek venni az alabbiak figyelembevetelevel:
- OMD-EM5 -os gepemhez, amit az M.Zuiko 12-40 Pro 2.8-as lencsevel hasznalok.
- Felhasznalasi kor utazas, turazas donto tobbsegeben
- Egyarant videozasra es fenykepezesre is.
- Aranylag sokat utazunk, turazunk igy a merete (osszecsukott) es sulya donto szamomra, ferjen bele a hatizsakba es ne legyen 2-3 kilo.
- Arkategoriaban flexibilis vagyokMa neztem egy ilyet, ehhez esetleg van valakinek kezzelfoghato tapasztalata?
Amiket olvastam rola, nagyon jokat irnak, kivitelezes, minoseg es hasznalhatosag szerint is es 300 SGD (55 ezer Ft korul) adjak itt nalunk. Az egyetlen ami zavart az uzeletben nezegetve, hogy valoban konnyu (0.8kg fej nelkul, 1,2kg a hozza jaro fejjel K-10x) felallitott allapotban, ugyan fej es gep nelkul ami azert sulyban sok, mindenesetre a padloszonyegen a boltban egy ujjal odebb lehetett pockolni. De lehet csak magam zavartam ossze ezzel hogy fej es gep nelkul ilyen.....
Sirui T-1204X Carbon Fibre
[link]
Fej: [link]Illetve neztem ezt is, csak nem ertem ez miert ilyen olcso? Fogasra nem volt rossz. A Siruihoz kepest nehezebb, de meg mindig megfelelo a sulya es merete is. Ennek a feje nem cserelheto, egybeepitett, de az ara miatt elgondolkodtato.
Vanguard Espod CX 204AGH
[link]Minden egyeb otletet, javaslatot szivesen veszek.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest