- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
-
taranis
addikt
Köszi szépen neked is és mindenkinek a tippeket! Még emésztem a leírtakat, valószínűleg kompromisszumos megoldás lesz, mert ami igazán stabilnak ígérkezik, azt nehéz lesz cipelnie. Szóval inkább arrafelé hajlok, hogy könnyebb legyen az állványa, és ha tényleg eljut oda, hogy nem elég neki, még mindig ott lesz az enyém.
role_of_72: nem is ismertem a márkát, de akkor legalább ennyivel kevesebbet kell nézni -
taranis
addikt
Na a végén csak kilyukadunk oda, hogy majd használja az MT055XPRO3-at amit magamnak néztem ki, csak veszek hozzá akkor egy gömbfejet is
-
taranis
addikt
válasz
kiskornel #4409 üzenetére
Azt még nehéz előre megmondani, hogy mire fogja használni, hiszen kezdő, de azt kell alapul venni, hogy érdekli minden. Magunkat ismerve főként természetképek lesznek, így valami nem túl nehéz utazós cucc kell. Egyelőre egy 18-55-öt és egy 55-300-at kell csak tartania az állványnak, plusz ugye a D5200-at. Szóval nem sokkal megyünk 1kg fölé.
-
taranis
addikt
válasz
kiskornel #4406 üzenetére
Igen, ezek jogos kérdések, viszont már túl vagyunk rajta, egyértelmű, hogy kelleni fog majd az állvány. Ami azt illeti egy hegyoldalon lakunk most is, ahová ilyenkor kocsival sem lehet nagyon feljutni, szóval nem városi lánykáról van szó, hála istennek, az olyannal én nem tudok mit kezdeni. Ha kell, megyünk a dzsindzsába
-
taranis
addikt
Ez engem is érdekelne, most érkezik egy D5200 az asszonynak kitobival, és valami gömbfejes, olcsó, megbízható állvány kéne, de ezt a szegmenst nem vágom, hogy mit érdemes. Kb 20 körül gondoltam rászánni.
-
taranis
addikt
válasz
Real_Necro #4133 üzenetére
Hát igen, csak egy Benro A2970F Pro állvánnyal, plusz egy Benro S6-os videófejjel 30 ezerrel olcsóbban jövök ki, vannak hozzá tüskék, plusz táska is, nagyobb a teherbírása (miközben könnyebb), és a tesztek alapján van olyan jó (minőségre és stabilitásra) mint a fentebb említett manfi setup. Persze gyanakszom azért, sajnos senkit sem ismerek távolról sem, aki Benro cuccokat használ napi szinten.
-
taranis
addikt
válasz
taranis #4130 üzenetére
Lassan megválaszolom magamnak
Egy Manfrotto MT055XPRO3 alus verziót néztem ki, kicsit talán több, mint ami elég lenne, de jobb, ha van tartalék terhelhetőség. Egy Manfrotto MVH502AH videós fejet gondoltam hozzá, ez flat base, úgyhogy rámegy a sliderre is. A kettő együtt pont egy 100-as. Igaz, fotóra jobb lenne egy ballhead, de a fotózás másodlagos lesz. Azt néztem, hogy nagy teherbírású Benro állványok egész jó áron vannak, ha esetleg azokról van tapasztalat, az is érdekelne.
-
taranis
addikt
Fotó és videó célra keresek állványt és fejet (vagy fejeket), körülbelül 100 ezres kerettel (kicsit lehet több vagy kevesebb), mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged