Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
válasz
HardSanyeee #6601 üzenetére
Engem érdekelne ha írnál róla
-
rgranc
aktív tag
Köszi! Mindenképpen kisebb, utazóállványról van szó, amatőrként nincs is szükség nagyobbra.
Viszont én mindig nagyon igyekszem elkerülni hogy bármi értékeset adjak fel a bőröndben, főleg ha Budapestről van szó, túl gyakran érkezik a panasz a lopásokra, akkora értéket mint a te állványod nem is tudom hogy mernék a bőröndben hagyni...A kérdést eredetileg viszont nem a saját állványom értéke miatt tettem fel, hanem mert inkább a bőrönd kezelésétől félek, ahányszor utazom, látom mennyire nem hímes tojásokként bánnak a csomagokkal (és ez mondjuk abszolút nem csak Ferihegyen), azért kérdeztem mert félek hogy eléggé amorf állapotban érkezne meg a futószalagra a végén az állvány.
-
rgranc
aktív tag
Sziasztok!
Egy hülye kérdés, de nekem nem igazán egyértelmű a dolog. Próbáltam rákeresni a topikban de nem találtam erről beszélgetést: az állványokat simán fel lehet vinni repülőre kézipoggyászban? Most nem a megengedett poggyászméretekre gondolok hanem hogy fémből (amelyik alu) van, hosszú, nem számítják potenciális fegyvernek sehol, ugye? Volt/van olyan amit nem engednek fel?
Nem szívesen raknám be a feladott bőröndbe tudva azt, hogyan kezelik a bőröndöket a reptéri munkások...
Köszönöm!
/r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged