Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Andrew31 #3253 üzenetére
Ha csak kattintgatni akarnék, nem is kéne állvány. Hosszú záridőre kellene, hogy ha pl város fényeit vagy alkonyati tájat, ilyesmit fotózok, akkor mehessen a néhány másodperces záridő, vagy esetleg a néhány tíz másodperc is, pl autók fényszórója által húzott csík esetében. Fotóztam már ilyet kölcsönbe kapott hamával, szerintem nem lettek rosszak.
-
-
picur220
veterán
válasz
kiskornel #3236 üzenetére
Nem fogok hamát venni, én is tudom, hogy szar.
Arra eddig is rájöttem, hogy ez az egész sokba van, 63-ért vettem egy szinte új 20D-t (33k expo), 28-ért egy alap teleobit (55-200 USM), meg van még a Pentacon 200 meg a nagyon nagy, nagyon csúnya Minolta MD bajonettes telém, ami csak makróra használható, mivel nincs végtelen a lencse nélküli adapterrel, de olyan szinten nincs, hogy fél méter a max távolság ami éles lehet, valamint még egy szintén MD-s fix50. Utóbbi 2 csak azért van, mert ingyen volt, ha kell, eladó.
A Cullmann 180-as meg 190-esekről is azt olvastam, hogy elkopik a menet benne, aztán nem bírod meghúzni... akkor ezek is kilőve.
Melyik az a legalacsonyabb árú állvány, amit bátran mernél ajánlani, amire azt mondod, hogy jó?
forceberg: Azt mondod, ez a CX-560 már ér valamit?
Ez a Praha undergroundos kép ez milyen obival készült? De több nagyonnagylátós is van, azokat is kérdezhetném -
picur220
veterán
Nem arról van szó, csak én az állítólagos legszarabb állvánnyal sem éreztem olyan rosszul magam, mint amilyennek a 3x annyiba kerülő állványokat mondjátok. Biztos jó a 40k-s állvány 20k-s gömbfejjel, én elhiszem, csak nem hiszem, hogy nekem egyrészt szükségem van erre, másrészt költenem kéne ennyit erre. Na mindegy, majd lesz valahogy.
-
picur220
veterán
válasz
kiskornel #3228 üzenetére
Nem értem, miért kéne rákölteni soktízezer forintot, a sokat szidott, cseretalpas Hamával is fotóztam már (nem az enyém volt), és annyira azt sem tartottam gáznak vagy használhatatlannak. Kicsit körülményes volt vízszintesbe hozni, de aztán állt stabilan. Nem azt mondom, hogy ilyet fogok venni, de egy Cullmann vagy egy Vanguard vagy Velbon 10000 Ft-os szériája ennél jobb, nem? Felejtsük mondjuk most el a Pentacon 200-ast, és gondoljunk max egy m42-es fix50-re vagy egyszerűbb Canon obira.
-
picur220
veterán
Sziasztok!
10000 Ft körül keresek állványt. Amiket néztem eddig, az a Cullmann Primax 180 és a Velbon EX-888. Ezek jók, vagy tudtok esetleg ajánlani ennél jobbat ilyesmi árban, vagy esetleg olcsóbban? Az lenne a lényeg, hogy kb 150cm magasra ki lehessen húzni. Nem lenne jó nagyon görnyedni, ezért tetszett az említett Cullmann.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest