Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ha az a Hama allvany beton stabil, akkor ne add az ala, mert az olcsobbak nem veletlenul kerulnek annyiba, amennyibe. Esetleg valami kinai... azokat en nem probaltam, csak Cullmannokat, de en a Nanomax ala nem mennek fenykepezogephez, tavsohoz meg Revomax. Ha nagyon hordozhato kell, akkor meg Concept One.
Azt meg nem irtad, hogy milyen magasra akarod kihuzni. Mondjuk tavcsohoz nem szoktak nagyon kihuzni...En a SkyWatcher AZ-3-at probaltam, ami olcso es stabil, de az sem repulos szallitasra van tervezve...
-
jjeahh
nagyúr
Ou, ez azért a kis weifengek-hez képest űrhajó
A saját hama állványaimmal a legfőbb gondom az, hogy megbízhatatlanok. Egyiknek a lába esett szét, másiknak a feje enged, harmadikból két csavar folyton kiesikHa drága a távcsöved nem ajánlom, hogy hama cuccra tedd, de te tudod
-
jjeahh
nagyúr
Hm azt hiszem az egyik hama állványom pont ilyen
Annak a feje tényleg enged, bár a minőségét elnézve csoda hogy egyáltalán használható, a 6662A fényévekkel jobb nála. Amúgy neked valszeg a vízszintesre állítható láb nagy előny lenne a stabilitás miatt...
Még egy tipp: Nem értek hozzá, de neked nem lenne jobb amúgy spec távcsőhöz készült (?) állvány? Valahogy így néznek ki ha jól látom, bár fogalmam sincs mi az előnyük egy sima állvánnyal szemben. -
jjeahh
nagyúr
A linkelt cullman nem valami ígéretes, hama-tól meg nekem már 3 állványom volt és az biztos, hogy tőlük én többet soha nem veszek állványt
Mint már többször írtam ennyiért valszeg csak külföldről lehet kifogni normális háromlábúakat, pl. ebayről weifeng 6662A vagy 861. Ha külföldről rendelés nem játszik akkor szerintem menj és fogdoss meg párat és amelyik jobban tetszik... de nagy reményeket ne fűzz hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest