- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
grabber #3853 üzenetére
én sem ajánlottam még Hamát, de ez értelmesebben néz ki (ami lehet semmit nem jelent), mint a többi Hama.
Az állvány akár egész életen át kiszolgál, ha jót (jól használhatót) sikerül kifogni és vigyázol rá, szóval ez a gép már emlékben sem lesz meg, mikor még mindig ezt használod, ne a váz árából indulj ki! Ill. ha nem szeretnéd, hogy leessen a géped, az mennyit ér meg neked?..
Sztem olyat vegyél, amilyen kell, inkább ne spórolj! (én is így jutottam el az enyémhez, kb. 15k-ről indultam én is.)
De mondjuk legyen ~30k! Annyiért van itt ebayes példa is, kicsit fentebb, olvass vissza, vagy Induro pl., amit már szívesebben ajánlgatnak.
-
Andrew31
senior tag
válasz
grabber #3851 üzenetére
Szia!
Kifordítható középoszlop / föld közeli használat szükséges? A természetben használat jelent valami nagy telét is?
Ha a válaszok nem-nem:
Az előtted lévő hsz-t nem olvastad? Szerintem megfelelne neked is, azt nem kell annyira félteni, lehet nyüstölni. Persze használhatóságról, tartósságról nincs hír...De ha mégis inkább kihasználnád a 30-as keretet, lehet valami komolyabb is, akár ebayes fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest