- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
Somansky #4967 üzenetére
Kézzel elég stabilan be kell tekerni, de valóban, egy 5Ft-os kell, hogy legyen a közeledben, hogy ráhúzd erősen. Ez azért nem olyan nagy eszközigény szerintem. Amúgy a csavar az alján kivehető, cserélhető más gyorscseretalp csavarjára, ha úgy tetszik.
Ha valakit érdekel: van egy utángyártott Manfrotto RC2-es fejekhez való cseretalpam. Abszolút új, használva nem volt, mire megérkezett vágottszemű barátainktól addigra lecseréltem az állványom.
Esetleg cserélném Arca Swiss cseretalpra.
szerk:
amúgy itt van rögtön két darab kézzel betekerhető cseretalp a Benrohoz egy ezresért. -
Studi
veterán
válasz
Somansky #4960 üzenetére
Szia!
A 190GO-t nem ismerem, de ha már a Manfrotto BeFree-ig eljutottál, akkor érdemes megnézned a Benro Travel Angel szériáit. Én is BeFreeért mentem a boltba, de Travel Angellel jöttem ki. Valahol korábban írtam már itt pár sort róla, számomra kényelmesebb a használata (pedig Manfrotto 055-ről érkeztem én is), mint a BeFree, és egy picit masszívabbnak is tűnik. Emellett monopodként is használható az egyik lába.
szerk: a Benro magassága is nagyobb, teherbírása is, súlyban minimálisan több az alu Befreenél. És ami sokat nyomott a latban, hogy a próbálgatás alatt a Befreevel kétszer csíptem be a kezem, míg a Benroval azóta sem.
-
belovary
senior tag
válasz
Somansky #4044 üzenetére
Szia! Sajnos nem tudok, mert nem ismerem őket. Bátyámnak Manfrotto van, és imádja, igaz másik típus. Viszont azt nem tudom, hogy ha van Manfi fejed, az rá fog menni simán más gyártó állványára. Úgy sejtem igen, de lehet nem lesz tökéletes. Ha ezek közül mindegyik megfelel neked, akkor én lehet a Manfrotto-t választanám, és akkor azzal, tuti okés lesz. Amúgy még a Cullmann szimpi nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest