Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ehehh, az én véleményem is csak egy a sok közül...
Én nem látom tisztán, hogy mennyire tervez hosszú távra, mire használja leginkább a gépét. A helyében PCI-express-re váltanék: sokkal nagyobb mozgásteret biztosít (kártyaválaszték, ár) és a jövőben rugalmasabban tudja majd bővíteni a konfigot.
#4719: elhiszem, én a PH-tesztre alapozok. Sajnos nem volt lehetőségem CPU limitet vizsgálni egyik kártyánál sem.
[Szerkesztve] -
Dr. Romano
veterán
-
Igazából amire én használom a gépet, arra ez is tökéletes, ami van
Szóval nem játék miatt váltanék, csak úgy nem ártana, ha lenne benne valami újabb cucc is
amit esetleg néha játszok cod-ot, vagy heroes 3-at, annak ez is tökéletes. mondjuk a játék 5. részéhez biztos jobb lenne egy 7300-as. De majd a nyári munkából ráfordítok kicsit a gépre, remélem augusztusban lehet majd még kapni ilyen kártyát
-
Veron
addikt
Először is köszi a segítséget mindenkinek! Másodszor is hülye vagyok, nem 8500GT-t akartam írni. Természetesen 7900GS és 8600GT közt vacilálok. Így esetleg más a veleményetek, vagy még mindig inkább 7900GS? Sajnos 1-2 hónapot nem tudok várni, 1-2 hetet max. A tápom 420as Chieftec.
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest