- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
Eduardo89 #13610 üzenetére
De gondolom a régi kártya nem dvb-t-s volt. Bár az nem jelent 100%-os sikert, ha a tv-n elég a jel neki. Milyen antennád van? Milyen messze vagy az adótól? Van-e erősítőd?
Kérdezd meg a mestereket itt http://prohardver.hu/tema/leadtek_winfast_tv2000xp_expert_es_global/friss.html
-
Atomantiii
addikt
válasz
Eduardo89 #13607 üzenetére
Nekem megvan az eredeti program, azzal (is) tökéletesen működik. Tudtommal eléggé le van védve, nem (nagyon) lehet törni, de ncore-on van fent egy verzió, ha rákeresel megtalálod egyből. Az szerintem régebbi, talán valamennyire működik.
Vagy van még a prog dvb, bár azt nem igazán ismerem, lehet az is fizetős.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Eduardo89 #13605 üzenetére
Nekem is a legújabb van fent, azzal is ment nálam. Esetleg itt tudnak segíteni talán: http://prohardver.hu/tema/leadtek_winfast_tv2000xp_expert_es_global/friss.html
Nekem van egy XP globalom, sajnos a chipkészlete miatt csúszik a hang Win 7 alatt rajta ezért vettem én is a PxDTV2300H-t. DVB-t része rendben is van, illetve az analóg része is, csak egyszerűen lehetetlen beállítani neki a hangforrást úgy, hogy normál hangerőben vegyen fel, mert mindig túlvezérelte.
Most azon gondolkozom egy ebay-es 1-2 ezer Ft-os USB-s tuner vajon mire képes DVB-T-vel kapcsolatban?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Eduardo89 #13602 üzenetére
Van nekem is olyan kártyám, melyik winfast pvr van fent? Egyébként nálam hibátlan a dvb-t része, egyedül az analóg digitalizálásnál túlvezérli a hangot a kártya ezért nem tudom használni.
De pl dvb viewerrel is tökéletesen megy, sokkal profibb, mint a gyári programja.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Eduardo89 #13602 üzenetére
Az, hogy nem lát minden csatornát, elég meredeken hangzik. Az analóg chipek ritkán válogatnak...
De ebben majd a PVR szakértők itt a fórumon adnak neked tanácsot. Vannak spec. Leadtek fórumok is.Az összeomlás mióta van? pár hete? Kapd le a Win frissítéseket, az egyik (sajnos még nem tudom melyik) elég sok galibát okoz másnál is. Ez csak első tipp.
Szóval lehet, hogy a kártyáddal semmi gond. Járj utána.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Eduardo89 #13465 üzenetére
Nem írtad, ki a mostani szolgáltatód.
Egyedül a Digi TV az kábelesen, amit lehet fogni kódkártya nélkül. De valószínű, hogy neked nem Digi TV kábeles analógod van.
Egyébként 20e Ft körül már tudsz venni DVB-C tunert, csak nincs értelme, ha nem Digi a szolgáltató.A szolgáltatód már most is tudja a digitális jelet is adni neked (valószínűleg), ha arra fizetsz elő.
Szóval most maradjunk az analóg témakörnél, mivel neked az van. És ezt tudod nézni PC-n.Az említett MindigTV-t egy sima antennával tudod fogni most is. Az analóg mellett is. Ott néhány csatorna HD lesz. Ez plusz opció, ha Hybrid tunered van.
A Leadtek 3200-as és az AVerMedia H727 is jó neked. Dönts belátásod szerint.
Az pedig régi (USB1-es) történet, hogy a stick gyengébb lenne egy PC kártyánál. Felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest