Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
Sziasztok,
Sajna ma este kiszállt az éltető elektron a TV-ből. 8 évet szolgált Samu 40EH5000 , kis túlzással 0-24ben ment, fáj a szívem érte. (kis htpc etette tartalommal)
Mivel mondhatjuk fő hobbim mozi-sori, ezért nyitnám a bukszát, hogy megint valami (számomra) jóba nyúljak
Pár órás olvasgatás után (egyelőre OLED vonal), LG és Sony vonal maradt fenn a rostán.
LG OLED55B8PLA alza 390E vs emag 470E vs bestbyte 500E - tetemes a különbség és kétlem, hogy alza ekkorát akciózna (és itt még nincs hozzáadva extra gari)
1. Akad rá logikus magyarázat?
2. Illetve az alza/emag hivatalos LG szervíz garit ad vajon vagy házon belülit?Másik opciónak Sonyt gondoltam, Bravia KD-55AG8 (525E körül mozog, ahogy látom). Futólag láttam itt a topikban is, hogy "android tv nem" a divat most. Mégis, kíváncsi vagyok, ennyire ratyi lenne az android? Telefonon hosszú évek óta használok androidot vígan.
3. TV-n tényleg nem nyerő az android és inkább webos?
4. Összehasonlító oldalon a nyers specifikációból nekem nem szúr szemet eget verő különbség. Persze, android vs webos. De ezen kívül tudtok mondani érdemi különbséget?Egyelőre még a rászánt összeg sincs kőbe vésve, ezért akadnak ekkora különbségek. Persze nem vagyok a pénzem ellensége, ha megúszható olcsóbban jó (kép)minőség, nekem bőven megfelel. De itt olvasottak alapján a gari pl. fontos szempont, hogy ne szívjak, ha netán odakerül a sor.
6. OLED55B8PLA tudtok linkelni esetleg jó garival/jó boltból 400E körül, ha az alza felejtős?Az LG-t láttam egy kollégámnál otthon, élőben - annak valami fantasztikus képe van! A bolti nézegetésnek nem látom értelmét, hacsak nem ajánlotok egy újabb versenyzőt.
- hálószobai használat, egyedül nézem kb szemből kb 2m-ről, általában sötétítés mellett
- youtube fogyasztás (is) erős
- árakat elnézve kénytelen vagyok max 55"-ra benevezni
szerk: esetleg Panasonic VIERA TX-55FZ800E még versenyző??[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest