Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scream24

    senior tag

    válasz apholyon #18766 üzenetére

    Én is hasonló indokok miatt nem nem költöttem el egy fizetésnyi zsetont tv-re, szerencsére nem a tv körül forog az életünk. Sajnos jó film is egyre kevesebb van. Ha nem azt akarod vadászni, hogy hol van egy kis felhősödés esetleg egy kis bevilágítás, hanem élveznéd a jó műsort akkor nyugodtan válasz egy olcsóbb tv-t. Pl: Samsung UE43MU6102 vagy még egy picit kevesebbért: LG 43UJ6307/634/635. A három lg tök egyforma, csak talp és színbeli különbség van. Ezek biztosan ki vannak állítva nagyobb üzletben, mindenképp tekintsd meg.

    kutyafül55

    Szerintem nincs hbo go támogatás. Előre telepített appok vannak és annyi. Ha nem tévedek nagyot. Kint a sogoroknál az egyik vendéglátóhelyen nyomkodtunk egy ilyen tévét, vagyis ennek az elődjét, azon úgy emlékszem így volt.

    pinnacle

    Mégis mit csinálnának? De komolyan. Természetesen eladják. pl. az emagon vannak ilyen akciók is. Bár legalább tudod, hogy ilyet veszel. De ne legyen illúziónk, a legtöbb helyen csak szépen visszacsomagolják és mehet is a többi közé, vagy outletekbe. Hiszen ott nem kap az ember hivatalos garanciát, ami feltétele lenne a garancia regisztrálásához pl.
    Mindenképpen érdemes nyitott szemmel vásárolni.

    kmraton

    Akkor mit érdemes venni? A fhd panelek fejlesztése már leállt. Ráadásul a hw is gyengébb, igy az okos rendszer szinte biztos, hogy használhatalan. S bizony egy 4k tv-n egy fhd tartalom is jól néz ki. :)

    Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.

Új hozzászólás Aktív témák