- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Piftuka #58481 üzenetére
Nekem (azonos notiban) 256 -os Transcend van (TS256GMTS430S). A notinak ez a portja SATA -s de maga a slot: NGFF, és nem mSATA... Nagyobbat is simán kezel. Nálam arról fut a rendszer, önállóan. Egy bő év távlatából (0-24h -ban megy a gép), nekem, eddig, semmi gondom vele. A többi belső porton pedig, HDD -k. Azt érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb notiban (így ebben is...), az optikai meghajtó csatolója -az alaplapon- SATA1 -es.
-
Frawly
veterán
válasz
Piftuka #58481 üzenetére
Ebbe a gépbe nem mSATA való, hanem M.2 SATA 2242-es méretben. Nagyjából ezek közül tudsz választani, ezekből nekem 23k-ért a Transcend 430S 512 gigás tűnik a legszimpatikusabbnak. Esetleg az alza.hu-n is megnézheted, hátha valami kuponnal kihozható olcsóbbra ott.
De én inkább a HDD helyére tennék bele szabvány 7mm magas SATA3 SSD-t, abból van jó áron rendes választék, szerintem ebbe a gépbe tökéletes egy olcsó WD Blue 3D 500 gigás, az MX500 nem tudom mennyire melegedne benne. Esetleg 860 EVO. Pénzbeli keretet és felhasználási kört nem írtál.
A HDD meg áttehető lenne az optikai meghajtó helyére, egy optibaybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest