-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #95022 üzenetére
Köszi a segítséget!
@Bacuzus: ha jól olvastam itt a fórumban, akkor legegyszerűbben ez az AiMesh-sel működik, szóval akkor marad az Asus. :)
-
Szabeszka
aktív tag
Sziasztok!
Router vásárlása előtt állok, a gyári Digi (1000 Mb) nem annyira acélos wifin. A ház 90 m², a routert az egyik sarkában tudom beüzemelni.
Végig böngészve az összefoglalót arra jutottam, hogy főleg az Asus-t ajánljátok, nekem eddig tapasztalatom csak TP-LINK-kel van. Nem gamerkedem, nem kell csillogó-villogó külső, nincsen okosotthonom, a cél egy NAS, pár telefon, egy laptop és néhány wifire kapcsoló kamera korrekt sebességgel való kiszolgálása.
Az Asus RT-AX58 lenne a max árkategória (bestbyte, emag akciós 38ért), de ha én, a leírt setuppal egy AX55-tel nagyság rendileg ugyanott lennék, ami azért olcsóbb, akkor azt választanám.Esetleg az előző hozzászólásban jelzett akciós TP-LINK Archer AX53-ről mi a vélemény az Asus-hoz képest?
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged