- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
szaboi6512 #81309 üzenetére
En olyasmire gondolok, hogy magan a PC-n lenne a torrent kliens, de a routerra kotott HDD-re tolti le a tartalmat. Es ezt az adatot elerem a TV-rol wifin keresztul. Mindezt 1000 Mbites nettel.
Nem 35 a plafon, csak nem igazan szannek ra tobbet. De ha muszaj, akkor igy jartam. A halozati kabelt es a hdmi kabelt akarom megszuntetni, mert korbemennek az egesz nagyszoban..
-
JanR
addikt
válasz
szaboi6512 #81306 üzenetére
Es olyan router ami ezt tudja cfw nelkul? Es az 1000 mbit wifire is kepes? :) Nem akarok NAS-t venni, egy 1TB-os SSD boven eleg lenne egy jo routeren keresztul.
-
JanR
addikt
válasz
Gubek-Einste #81302 üzenetére
Az AC65P alkalmas arra, hogy az USB portjára kössek egy 1TB-os HDD-t és arra töltsem le a tartalmakat, illetve a TV azon kersztül érje el? Ilyen routert keresek, ami tud 1000 Mbit-et, de 30-35K-nál többet erre nem költenék. A mostani routerem is asus és nagyon régóta teszi a szolgálatot, csak a wifi képessége megakad 54 mbitnél.
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Elolvastam a téma összefoglalót, de nem találtam magamnak megfelelő típust. Vagyis 1 kérdésem maradt.
2 emeletes családi házban lakom, így elég fontos lenne, hogy a jel megfelelő erősségű legyen. Eddig egy D-link Dir 636L routerem van (ami jelenleg eladó) - ennek az ereje megfelelő erősségű amúgy, de az se lenne baj, ha valamivel erősebb lenne ennél. Melyik routert nézzem ki magamnak? 60/6-s UPC netem van, ha ez esetleg kérdés, és 2 eszköz lanon van, a többi wi-fin (3-8 telefon, 3 laptop és 1 tv).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest