- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Emag akcióban közel van egymashoz arban az ASUS RT-AX1800U és a TP-Link Archer AX55 ha jól nezem nem egy kategória a kettő, utóbbi +1 lan es dupla sebesség.
Viszont az asus jobban ajanlott és a jelen igenyeimet azcis bőven kiszolgalja. Erdemes igy is az Archert venni esetleg? -
Llew
senior tag
D-Link DIR-842 13900 Ft
vagy
TP-LINK Archer C5 AC1200 20900 Ft
Sajnos nagyon nem mindegy az ár, a 842-es még olcsóbb, mint a T-nél, de a C5-t sem nagyon találok ennyiért azt hiszem. Érdemes másfélszeres árat fizetni? DDWRT, torrent szempontból melyik a jobb? -
Llew
senior tag
válasz
Gubek-Einste #54813 üzenetére
A d-link még belefér a költség keretbe, de nem ajánlgatjátok.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalókat, megnézegettem a környékbeli boltok kínálatát, de nem jutottam közelebb a döntéshez.
Társasházi környezetben, tégla falas lakásban van egy DIGI 100-as net, ami jelenleg csak simán kábellel van a gépre kötve. Egyelőre egy mobilhoz kéne csak a wifi, időnként laptophoz. 12-13 hálózatot látok.
Kérdés, hogy érdemes-e a jelen körülményeken túlnézve, előretervezve egy gigabites, dual bandes routert keresni ~15e-ig, vagy vegyek egy jó, de olcsó valamit, aztán ha nagyobb net, több eszköz lesz akkor csere?
A TP-LINK TL-WR1043ND-t nézegettem, de az meg nem dual band. Nem tudom van-e 15-e alatt olyan amit érdemes is megvenni.
A telefon egy 4 éves készülék, de hamarosan csere lesz, ez nem tudom a dual band esetén számít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest