- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.selmi
csendes tag
Üdv!
A fórum olvasgatása után lecseréltem régi akadozó 841N routeremet egy TP-Link Archer C5 v2-re, 100/100-as Digi nethez.
Reméltem, hogy esetleg közelíteni fogja a kábelen 10/100-as hálókártyával (DELL) közvetlenül mérhető 87-90 mbps-t, de wifin még 5 GHz-en sem mértem vele többet 50-52 mbps-nél (speedtest, digi sebességmérő, gigabites wifi-kártya), pedig ezen a frekvencián senki nincs a környéken az inSSIDer szerint. (Ping 2-3 msec.)
A router alapbeállításokkal megy (ahol „auto” van, ott azon hagytam, belső IP az, amit adott), laptopok rálátnak a routerre, de a téglafalak sem jelentenek akadályt a lakáson belül..
Rendszeresen 2 laptop lóg rajta, esetenként TV, telefon, unokák előfordulásakor még 2-3 telefon, tabletek – no ez a régi routert időnként kiakasztotta (vagy a diginet nem volt a topon). Az újjal még nincs ilyen tapasztalat, még csak 2 napja vettem.Van-e az Archerben valami beállítási lehetőség, amivel gyorsabb működésre lehetne bírni? Vagy ez a max, ami wifin kijön belőle?
Minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest