- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #51517 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a segítséget!
Üdv.
Tapodi Ádám -
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Kollégáim között felmerült a dolog, hogy vennének egy 3g-s hotspot-ot. Jelenleg kiküldetésen vagyunk Münchenben és az egyik srácnak nincsen eszköze amibe az itteni "megéri megvenni" sim kártyát bele tudná rakni. Gondolkoztunk venni egy használt készüléket akár itt akár otthon ami kártyafüggetlen, de nem sikerült olyat találni amire azt mondtuk volna hogy elfogadható. Ekkor merült fel az ötlet egy MiFi eszköz beszerzésében. Túl sok típust nem találtunk se az itteni saturn se más oldal kínálatában, viszont otthon találtunk tp-link variánsban az nem túl drágán ilyen kütyüt. Igazából hosszú távon gondolkodik ezzel a kütyüvel, tehát akár otthon, akár ha nyaralni mennek akkor tudná használni a készüléket. Típus szerint a tp-link m5250-et néztük ki.
Tudnátok esetleg ajánlani ilyen árfekvésben hasonló készüléket? Illetve esetleg volt valakinek valami tapasztalata ilyen vagy ezzel a kütyüvel?Előre is köszi!
Üdv.
Tapodi Ádám -
KisTopi95
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #47595 üzenetére
Multibit-nek és Neked is egybe menne a válasz: Nem zárkózom el a használt termékektől, maximum 12.000ft körül költenék a dologra. Tehát nem feltétlen új bolti cuccot keresek. Azt mondjuk nem tudtam hogy már így alakult a dolog, de nem is feltétlen linksys by cisco-ra hanem a "/" egy vagy lett volna. Konkrétan valamelyik márka routerét keresem, de fogalmam sincs, hogy melyik lehet a számomra legmegfelelőbb, ezért is jöttem véleményt kérni a dologról.
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. Nemrég cseréltem egy routert, mert az előtte lévő dlink dir-300 megadta magát. A jelenlegi egy tp-link wr1043nd v1, de ez is kezdi már a haldoklás jeleit mutatni. Ez alatt azt értem, hogy olykor meggondolja magát és se wifi se lan nem érhető el a rákötött eszközökről. Vettem ugyan egy e900-as linksys routert, de mint kiderült ez nekem nem lesz megfelelő.
Tehát a lényeg, szeretnék egy linksys/cisco routert venni. Nem zárkózom el a használt termékektől, maximum 12.000ft körül költenék a dologra. Milyen modelleket tudnátok nekem ajánlani, ami lefedettségbe megegyezik vagy jobb mint a jelenlegi tp-linkem? Sajnos panelben lakom és nem elég hogy ugye szomszédoknak a lehető legrosszabbul van beállítva a routerük, a router és a nagyszoba között van egy 30-as fal ami eléggé vissza tudja fogni a dolgot. Igazából ezen kívül nekem semmi extra funkció nem kell, csak annyi hogy gigabites lanok legyenek rajta, illetve stabil legyen a wifi jel.Előre is köszi!
Üdv.
Kistopi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest