- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
Gubek-Einste #44217 üzenetére
Megfogadva a tanácsokat vettem egy TP-Link 1043NDv2 -t ami úgy néz ki, hogy tökéletesen megfele arra a célra amire szerettem volna használni. MOST viszont arra lennék kíváncsi, hogy a 3db antenna közül az egyiket egy antenna hosszabbító kábellal (10 Méter) kivezethetem e a tetőtérbe, vagy padlástérbe, úgy, hogy a kert felé sugározzon? Kicsit szeretném felerősíteni a jelet, de nem feltétlenül akarom az egész routert feldobni a padlásra.
Igaz, hogy nem TpLink márka ...de csak egy kábel. Jó lehet ez nekem arra amire használni szeretném?
-
Yager01
senior tag
válasz
Gubek-Einste #44217 üzenetére
Speedport W 724V Type Ci. Most hozták, régen nem ilyen volt
-
Yager01
senior tag
Olyan routerre v van szükségem amivel az T-home Ip tévéhez jövő kábelen lévő jelet szét tudom szedni és tvt is tudok nézni valamint gépet is tudok rákötni. A gond az, hogy egy szál kábel jön fel a központi router től a tv-hez de aki kötötte azt mondta, hogy azon csak tv-t tudok nézni a gépbe nem tudom dugni. Állítólag miracast tudású routerba dugva a kábelt már mehetek tv-be és számítógépe is mindenféle jelveszteség nélkül. Ha jók az infóim tudatuk ajánlani egy jó ár/érték arányú olcsó wifis routert?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest