- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
köszönöm szépen akkor mindkettőtöknek, megspóroltatok nekem egy routernyi pénzt, valószínűleg a falak fognak akkor ennyit meg a netből
-
Bling95
őstag
Tp-link WR841ND, a szögletes formájú
120-as fiber csak akkor számít hogyha ígyis ugyis vennem kell újat, mert ha már veszek akkor kicsit előre gondolok
Wifin mértem azt az értéket, pillanat dugok be egy kábelt
hoppá
kábelen viszont jön rendesen minden, nemgondoltam volna hogy wifin kb fele csak a sebesség...
-
Bling95
őstag
Sziasztok !
Az új UPC modemen a link lámpácska narancssárgán villog, a UPC-s topikban aztmondták hogy azért mert nem gigabites a router amit csatlakoztattunk. Előfordulhat hogy a az 50 megabit helyett azért jön csak max 25-27-el a net? Biztos hogy a fiber power 50-hez nekem szükségem van gigabites routerre?
Ha igen tudnátok valami olyan routert ajánlani aminek viszonylag erős wifi jele van ( nagy a ház) és bírja ha alkalmanként 2 gép meg 2 telefon meg egy tablet lóg wifin. Meg még 2 gép kábelen keresztül. ( általában azért ezek nem mennek egyszerre).
Természetesen gigabites kéne, igazándiból a lényeg annyi hogy esetleglegesen a fiber power 120-t elbírja.
Nagyjából ennyi lenne az igény, árban meg jólenne minél kevesebből megúszni.
-
Bling95
őstag
rendben köszi ,egyébként miután leirtam pont azon gondolkodtam hogy végülis általában nem volt gond vele csak néha ugy hirtelen lecsökkent egy kis időre, volt hogy 5 percel előtte közepes jel volt, akkor meg nagyon gyenge vagy semmi. szóval lehet hogy nemis maga az erősség volt a gond csak szimplán sz@r volt a router
szerinted max 15-ért melyik lenne a legmegfelelőbb?
-
Bling95
őstag
Hello mindenkinek!
Kéne egy kis segítség. a tegnapi viharban sikeresen meghalt a routerem szóval kéne egy új. UPC-s netem van (fiber power 30 ). a net ugylenne megosztva hogy 2 gép menne kábelen + 2 wifin ( plusz még néha telefon vagy ipod de az csak ritkán )
Router igazándiból csak eközött a 4 gép közötti netmegosztásra kéne, viszont fontos lenne hogy minél erősebb legyen a wifi-s része mert a régi routeremét gyengének éreztem ( Dlink DI-524 )
Szerintetek milyen router lenne a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged