- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Erről a routerről mi a véleményetek? [link] Diginetem van 40/20 ki tudnám vele használni? Ja és összesen 2 gép lenne rá kötve + wifin 2 okosteló.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Gubek-Einste #12783 üzenetére
Internet Security progit?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Belkin 150N tipusú router mellé milyen Internet Security programot ajánlotok? Mert most Norton IS 2011 van de állandóan azt írja ha megnyitok egy oldalt hogy a kiszolgáló nem található aztán megint megpróbálom valamikor megy de van az is hogy ledobálja a netet nekem azt mondták tuti a Norton zavar be. Illetve egy fontos kérdésem lenne hogy ugye a router kvázi ' hardveres' tűzfal van és az IS- ben is van tűzfal melyiket kell kikapcsolni vagy mehet mindkét tűzfal egyszerre? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Butcher-HUN
senior tag
Még egy kérdésem lenne. Norton IS 2011 használok. Tűzfal be van kapcsolva de a routerben is be van kapcsolva. Nem fognak ezek össze akadni illetve mehet e együtt a két tűzfal? Ja és nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Butcher-HUN
senior tag
Egy valamit nem értek valaki írja meg nekem legyen olyan szíves. Többször szoktam sebességet mérni speedtest.net és ilyenkor általában csak az én gépem megy. A netem ugye 40/20. Többször megfigyeltem hogy nem mindig kapom rendesen a sebességet. Ez most van a router hibája ( Belkin 150 N ( 150mbit ) vagy a szolgáltatóé. Ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel kérem írja meg nekem előre is köszönöm!
-
Butcher-HUN
senior tag
Lehet hogy most sokan le fognak oltani. 1 hónapja vettem egy Belkin 150N routert. A netem 40/20. TP-linket szerettem volna venni, mert egy ismerősöm ezt a márkát ajánlotta, ő is ezt használja ( pontos tipust nem tudom. ) viszont a boltban Belkin-t ajánlottak odszkodtam is tőle, de aztán mégis a Belkin-t vettem meg. Nem volt egyszerű az install de mindent meg lehet oldani csak akarni, kell. 2 gép van bekötve + 2 wifi-s okostelefon. Panelban lakunk. A gépek a kis szobában vannak. a távolság a két helység között 7 méter. Be van csukva mindkét helység ajtaja és még így is a nagyszobában mobilra letölthető speedtest.net progival mértem 8-10 mbit sávot kapok. Szóval nem bántam meg hogy Belkin-t vettem. Az ára 13000Ft- volt. Gondolom, hogy ebben az árkategóriában kaptam volna más típust is de mint írtam nem bántam meg 100 év garanciát adtak rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest