- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
Gubek-Einste #76624 üzenetére
Köszi, amit linkeltél elég húzós áron mennek... valami lowcostosra gondoltam, ezért gondoltam az általam linkeltre.. kompatibilitás alatt mit értesz? ha USB sticket használom akkor elvileg mennie kellene nem? a stick nem lehet kompatibilis vagy esetleg a szolgáltatónál valami?
Stick: ZTE MF833V
-
Devil Smile
őstag
Udv All!
Remelem jo helyen jarok, az lenne a kerdesem, hogy van egy USB-s mobilnetem (digi) es ehhez keresek vmi wifi routert.. ha lehet akkor USBrol tapozhato..Ja es nem horror aron..
ilyesmi jo lehet nekem? igazabol csak arra kell, hogy a kocsiba ha megyunk hosszabb utra akkor ne a mobilhoz tartozo mobilnetet hasznaljuk le.. (gyerek meset nez, spotify, waze stb) igy nem lenyeg a tobb szaz meteres hatosugar meg hasonlo.. a cel az h ha raadom a gyujtast az autora akkor elindul a router csatlakozik a mobil stick vagy a routerbe rakva a SIM kartya es elindul a WIFI szolgaltatas ha leallitom a kocsit akkor megszunik.. remelem nem bonyolitottam tul a dolgot es ertheto.. -
Devil Smile
őstag
-
Devil Smile
őstag
válasz
Gézengúz #39159 üzenetére
koszonom a segitseget.
holnap veszek egy 1043ast aztan meglatjuk ha kevesnek bizonyul akkor kiegeszitem a masikkal..
wifi-wifi masolas szerencsere ritkan van, marmint ug yhogy nagy adatmennyiseget kene megmozgatni mindenesetre a regi wrt54gl megerett mar a cserere kiszolgalta magat kb 6eve nyustolom. -
Devil Smile
őstag
válasz
Gézengúz #39157 üzenetére
igazabol a gyors es eros wifi alatt azt ertem h pl nyaron az udvaron telefonrol v laptoprol eleg gyengusz volt neha a jel a mostani routerrel sot most a masolas wifis eszkozrol wifisre kb 2-5MB/s el ment.. Tudom mar marmelyik ujabb routerrel ez tobbszorosere novekedne..
igen ezt a 1043nd v2.1 est most nezem epp bar csak 1 USB van rajta de az nem is annyira lenyeg.. mmint hogy nem 2 van viszont a 12e ft os ara eleg baratinak tunik
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerni van egy regi linksys wrt54gl routerem es mar szegeny neha csinal erdekes dolgokat igy elerkezettnek erzem a cserejet..
kineztem egy TP-link archer c5 ot..
kerdesem az lenne hogy van e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban vagy van e mas jobb otlete..
amit szeretnek az
-Gigabites lan
-legalabb 2 USB
-eros es gyors Wifia felso hatar kb25e ft lenne
neztem meg a netgear WNR3500L -t is..elore is koszi a segitseget..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest