- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
qqcqqc #55133 üzenetére
Szia! Szerintem Mo-n boltból most már B1-es kapható.
-Nekem alap gyári firmware-vel a Wifi stabil. (a régi T-s cisco-hoz képest meg egy WR1043 v1.8-hoz képest a 2.4-es wifi sem gyöngébb.
-Cirka egy hónapja van meg. Még eddig nem fagyott le sem a wifi, sem az egész cucc.
-Rádugtam gyorsba egy ezeréves kicsi Samsung notivinyót ami azt hiszem FAT32-re volt formázva. Olyan 22-25MB- al ment a másolás ilyen rossz körülmények között. Az otthoni régi Allnet NAS-om gigabiten tud olyan 11-12MB-ot.
Openwrt fórumon többen foglalkoznak vele. Hardveresen igen dicsérik, de a wifi (a 2.4G-s) sokaknál nem teljesen szuperál. Én bízom a helyi szakidanikban, hogy lesz rá előbb utóbb megoldás.
Én rendeltem egy 1terás 2.5-es WD RED-et hozzá. Lehet, hogy megpróbálom majd beleapplikálni a házba, ha van rá elég hely. (ötletadó suste mester.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged