- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
LoyalGuard #104351 üzenetére
Több mt7621-es eszköz megfordult nálam, a hwnat támogatásnak köszönhetően nem nagyon láttam 100%-on pörögni. Kivéve az ac65p-t, mivel abban van egy szoftveres bug. Ha a wps engedélyezve van, akkor egy idő után 100%-on pörgeti a routert. Ki kell kapcsolni.
-
osonte
őstag
válasz
LoyalGuard #104351 üzenetére
Ajánlanék egy Asus TUF Gaming AX4200-at, picit drágább: [link] , cserébe modern és erős 4x2.0GHz-es processzor van benne, 512MB memória. Ebben az árban a legerősebb hatótávval rendelkezik. Nekem kb ugyanekkora panelban tesztelve jó lefedettséget hozott, persze jó kliensek is kellenek hozzá, amennyiben nagyobb sebességet szeretnél elérni vele. Sajnos a sok szomszéf WiFi be tud zavarni, de ez mindegyik routernél igaz.
-
bundiku
csendes tag
válasz
LoyalGuard #79407 üzenetére
Na épp úgyis akartam írni egy laikus összefoglalót, hátha másnak is hasznára válik.
Asus AC65P megérkezett múlt héten, hétvégén saját tesztnek vetettem alá: kábelen pc torrent, folyamatos letöltés (70 MiB stabilan, de igazából 2-3 perc volt 5-7GB letöltése) mellette ps4-en 5ghz-en ment a netflix Full HD-ban, 1 tablet és 2-3 telefon mellette életszerűen használva.
A telefonokon mind a 2.4 , mind a 5 GHz hálózat megadva.
Na ezt mind nyekkenesmentesen hozta a router.
1000-es DIGI van nálunk. 70m2 panel. Jel mindenhol van úgy, hogy diszkréten a szekrénybe van berejtve a router.
Próbáltam egy olyat is, hogy a plex a ps4-en a laptoprol játszotta a filmet. Ez sem akasztotta meg. (A laptop hol a kábelen, hol a 2.4 GHz WiFi-n volt. ) Semmi pufferelés.
PS4en 5ghz-en 100 GB-ot kb. egy óra alatt letöltött. (Mondjuk itt nem ültem mellette.)Az USB portjat nem volt idom meg tesztelni. De bizakodó vagyok.
Szamokkal nem tudok szolgálni, hogy mennyire pörgeti a procit stb., de nekem bevált.
25e ért tobb helyen megkapod, 3 év garival.
Egy negatívum volt, hogy kábelen nem tudtam első alkalommal elérni, állandóan újratöltötte a kezdőoldalát. Viszont app-ból simán elértem, beállítottam, utána már kábelrol is simán elértem.
Eddig semmi finomhangolas, minden úgy van, ahogy alapba beállította magát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest