- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
F e Z o #47460 üzenetére
Mindenképpen gigabites portokkal rendelkező típust vegyél.
D-Link DIR-840-t vett Departed fórumtárs, tőle kérdezd meg milyen.#47461 Gozarak
Ide inkább a 10-30k között ajánlott Asus N18U/N56U/N65U/AC55U/AC56U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/3600/4300/Archer C5/C7 valamelyikét vegyed meg. -
Galahed
senior tag
válasz
F e Z o #47460 üzenetére
Félig off: Az Aqua-nál ki lehet fogni, pár hónapja vettem ott ASUS AC66U-t 39e Ft-ért, máshol sehol nem volt 45e alatt.
A másik AC66U-t meg az edigital-nál vettem 2 hete 34e Ft-ért, 1000Ft akarták lejjebb vinni az árát, De véletlenül 10ezer lett a leszállítás mértéke addig, mig meg nem rendeltem...44ezer helyett 34ezerért.
Utána visszatették az eredeti elképzelés szerinti árra. (43ezer)
Mindezt azért irom, mert az arukereso.hu-nak (is) van remek szolgáltatása, az árfigyelő, igy be lehet állítani a kedvenc terméket a megfelelő árra és azonnal jelez ha valahol véletlenül "elrontották" volna az árazást...
(vagy lecsökkent az ára a terméknek.) Most már megint 45ezernél jár az AC66u ...
Röviden, az Aqua-t ajánlani tudom, több cuccot rendeltem már náluk, kifogástalan volt a szállítási határidő, a kommunikáció velük, és a termék minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nintendo Switch 2
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- További aktív témák...
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest