- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Masooo #93280 üzenetére
Asus szimpatikus, de "csak" 2 eszközt ad. A 3db xiaomi meg fér áron van asushoz képest. Persze akkor már felmerülhet a kérdés, hogy 2 AX55 is lehet jobb mint 3 xiaomi? A specifikációk alapján nem teljesen sikerült eligazodnom. Jelenleg van egy Asus A65 is, ha jól tudom az is mehetne mesh-be, csak nem tudja a wifi 6-ot.
-
woodworm
veterán
válasz
Masooo #89111 üzenetére
Az ac65p nem tudja, csak ha lecseréled a gyári fw-t openwrt-re. Mondanám, hogy olcsóért van xiaomi 4a, de a padlásra az sem szerencsés megoldás, bár viszonylag fájdalommentes. Engem mélyen érintene, ha egy 25-50-es routert nyírna ki a hőség és a pára.
(#89112) pedro7
Ha csak a ddns script miatt kellene, akkor a gyári fw-re is megoldható az entware. -
BB9000
senior tag
válasz
Masooo #89070 üzenetére
A jelenlegi AC56U-t és annak esetleges fejlesztését kezeld külön projektként.
A házba meg vegyél egy ilyet: KuWiFi
Version 3 kell neked. Lengyelországból itt van normális idő alatt.
- - -
Digi saját stick-je nálam nem vált be. Harmatgyengén veszi a jelet. Gyakorlatilag használhatatlan. A fent linkelt KuWiFi cuccot vettem helyette. Azzal tökéletes. -
jambiyya
őstag
válasz
Masooo #89013 üzenetére
Arra utaltam, hogy amin nincs, az tuti nem. Egyébként az USB csati megléte sem biztosíték arra, hogy a wifi sticket oda bedugva működni fog.
Nem vagyok router guru, nem tudok neked konkrét működő típust ajánlani, sry.Ezt írtad korábban: "a mobil nem hajlandó mobilnetet megosztani csak wifit" - ami fura, mert az én eddigi telójaimon a megosztás pont erre való, és pont hogy a wifit nem tudja megosztani.
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Masooo #88952 üzenetére
Ha a mobiltelefont wifi hotspotként akarod alkalomadtán használni, akkor érdemes arra figyelni, hogy több mobilnál csak pl a SIM1 slotban lévő kártyáról hajlandó megosztani a netet.
Nekem is cserélni kellett a telefonban a simeket, mert nálam pl ez a helyzet (Xiaomi RN9 Pro) -
Soma01
veterán
válasz
Masooo #87774 üzenetére
Szerintem vedd meg, próbáld ki. Ennyi pénzért kész csoda, hogy lehet ilyen, 4G routert kapni. Ha nagyon nem jönne be, vissza tudod küldeni, ha neten rendeled meg. A megbízhatóságot nézd majd és azt, hogy a beállítási lehetőségei elegendőek-e neked. De a leírásod alapjan jó lesz. Ha a lefedettség kevés, akkor lehet majd venni kell még valamilyen eszközt a lefedettség növelésére.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Revolut
- Nintendo Switch
- Pink Sunset Studio - Újabb játékok kapnak magyar szinkront
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged