- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
jambiyya #89014 üzenetére
Igen nekem is az, mert próbáltam a saját telómmal ami minden gond nélkül megosztotta a telekom és a digi sim mobilnetjét is, ment róla tablet laptop kvázmi minden egyéb fontos platform. Az említett teló viszont egy samsung a520fl készülék amit kaptam azzal, hogy már nincs rá szüksége az ex tulajnak és amúgy nekem sem kellett semmire, de gondoltam erre jó lesz. De nem. Viszont akkor nem vacakoltam vele, most megnézem megint és beleásom magam, de azért jó lenne egy LTE képes router. Mint kiderült nekem itthon az van, de a másik házban meg nincs semmilyen
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest