- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Laza... #98420 üzenetére
A Digi ASZF-e (tobbieket nem ismerem, nem olvastam, mert szamomra nem relevans, de feltetelezem azok is) lefedi a peldadat. Az ingatlan az ingatlan.
De latom te vagy az, aki az EU-ban megengedett hatarertek tobbszorosevel sugaroztal, mert hat miert ne?! Gondolom itt is feltetelezzem a legjobbat, azaz egy tanyan laksz, ahol nincsenek szomszedok, akiket ez zavarhatna.
-
dudika10
veterán
válasz
Laza... #98386 üzenetére
Ez a kerdes az esetek tulnyomo tobbsegeben azert jon elo, mert a kerdezo el akarja kerulni a masodik elofizetest, nem azert, hogy a gyerekek a nagyinal meset nezhessenek.
Ez elobbi pedig az ASZF-ben egyertelmuen tiltva van.A szabalyok azert vannak, hogy ne az egyen megitelesere legyenek bizva ezek a kerdesek. Ugyanis egyeseknek az is belefer, hogy elveszik a telefonod. Te hol huzod meg a hatart?!
Na de ez tenyleg nagyon off, valami filozofiai off topicban folytathatjuk. -
domedee
senior tag
válasz
Laza... #98398 üzenetére
Laza...: Mennyivel volt erősebb az AX3600? Panelben szeretném kiterjeszteni a mesh wifit és félek attól, hogy kevés lenne a stabil nethez az AX1800. Egy prá napon belül ki is is tudom próbálni, hogy meddig visz el az AX1800 pontosan, de gyakorlati tapasztalatok jöhetnek
MaCS_70: jogos, a szakzsargont pontyolán használtam. A kábelen még gondolkodom, a nagyi gyomra nem venné be, mert mit szólnak a szomszédok. Bár szerintem, az erkély vaskerete mellett lógatva senkinek fel sem tűnne. Még alakul.
Annyit tudtam kipróbálni, hogy az AX1800 node megtalálta és újracsatlakozott a fő AX1800-hoz. De egy rendes sebességtesztre most nem volt lehetőség. Ha az 1000-es netből lesz egy 50-es, egy sima HD streamingre még bőven elég lehet. Nem vennék észre, amíg ennyi stabilan megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest