- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért lehet még okoskodni:
Blakey éppen most tapasztalja ki, hogy az AX58 Merlinnel gyakorlatilag egy AX82-essé lényegül át.
A jelismétlőzés szerintem a végső elkeseredett megoldás, mivel automatikus váltás ugyan nincs, de felezett sebesség annál inkább.
Családi házba szerintem már (akár egy nagy levegővétel után) meshben érdemes gondolkodni, ami mondjuk két AX58-as vezetékes kapcsolatával simán megoldható -- de még wifis backhaullal is fényévekkel jobb, mint a jelismétlés.
MaCS
-
blakey
titán
Gyári szoftverrel nagyon jó, a Wifi lefedettség, a sebesség kiváló. Képek ellenére élőben kevésbé zavaró az előoldali ledfény, de ki is kapcsolható. Hátránya, hogy egyelőre nincs semmilyen CFW. Ha a házban jó helyre van helyezve akkor nagy valószínűséggel jó lefedettséget biztosít viszont minden az adott helyszínen, kipróbálás után fog kiderülni. Játékokat is jól kezeli, van külön Game mód is. Jó router, én csak ajánlani tudom.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bocs csak most jartma megitn erre.
JO, sot nagyon jo, van itt egy /sajnos apro/ zyxel totyik abbal nehany alapot olvashacc, de arra figyel, hogy zyxel.hu forumaban le van irva mijjen nyomtatokkal muxik egyetutt.
ha sokaig nem valwszol akkor dobj legyszi egy privit
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
En nagyon kedvelelem a usroboticsot /ezeet van eppen 2 zyxelem:- )))/, a rrc-t hivd fel, nagyon szivesen segitenek a lanyok es a sracok
udv
neduddki
mod: hdf: en/mi tejjesen leszoktunk a d-link-rol, miret? mert egyfojjtaban doglik, vannakakinke allitolag nincs baja vele, en csak allndoan garba hrdtam oket:- ((( /bezzeg a regi kis szvicsei:- )))/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest