Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz feco100 #42643 üzenetére

lehet jó, de látatlanban senki sem tudja garantálni, csak a gyakorlati próba során fog kiderülni, mert ahogy korábban is írtam, olyan tényezők függvénye is a dolog, amik nem ismertek.
    lehet igaz, de ez sem szentírás, a fentiek függvénye, mert ha a környezet nem engedi teljesen érvényesülni, vagy az ellenoldalak nem használják ki a többletét, akkor nem lesz garantáltan jobb, mint egy olcsóbb, elvileg - adott tekintetben - szerényebb képességű társa.
    20 e ft környékén nagyon jó vétel az rt-n18u, érdemes lenne kipróbálni, webshop útján rendelsz egyet, kipróbálod és ha nem okés, akkor indoklás nélkül elállsz 14 napon belül a vásárlástól, más kérdés persze, hogy - adott kategóriában - nem feltétlenül találni majd jelentősen jobbat.

• Titmouse09

aktív tag

válasz feco100 #42643 üzenetére

Amennyiben vásárolsz egyet (mindegy milyen típus, de én is a 18-as felé hajlok) leírnád a tapasztalataidat? Nekem is hasonlóak a körülmények és venni kellene egyet, de csak húzom a dolgot, mert még nem költöztem át a szomszéd szobába és nem akarok melléfogni. Köszi!

• kali

legenda

válasz feco100 #42632 üzenetére

szia,

nincs az a router - pláne adott árkategóriában -, amelyikre bárki is azt mondaná látatlanban, hogy az biztos megfelelő lesz, mert adott elvárás nem csak a router, hanem az ellenoldalak és a környezeti tényezők kérdése is. (feltételezve minden oldalon az ideális beállításokat)
    tudni kellene továbbá, hogy milyen paraméterekkel keresel routert, kell a gigabit képesség vagy sem - ez részint netes sebesség függvénye is, bár sokan attól függetlenül is igénylik -, elég a 2.4 GHz n szabvány, vagy dual band kell....stb.
    az sem lenne hátrány, ha ismertek lennének az ellenoldalak, hogy minél jobb párosítást lehessen javasolni mimo képesség...stb. tekintetében.
    amennyiben elég például a csak 2.4 GHz n szabvány, úgy 20 e ft környékén elég jó vételnek számít minden tekintetben (hardver, wifi...stb.) az rt-n18u, vagy ár/érték arányban akár az olcsóbb és gyengébb hardverű tl-wr1043nd v2 is.
    amennyiben dual band igény van, úgy tudni kell, hogy az 5 GHz gyorsabb átvitelre képes és telített wifi környezetben is jobb, de cserébe fogékonyabb az akadályozó/befolyásoló tényezőkre, mint a 2.4 GHz, így az kompromisszumosabb lehet kényes környezetben 2.4 GHz sávon is. (az osztott vagy belső antennák miatt)

Új hozzászólás Aktív témák