- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
eddie1978 #55483 üzenetére
Nos egy hete megvan a Netgear R7800. Azonnal frissítettem a gyári firmware-t. Azzal is jó volt. Nem vagyok benne biztos, de lehet hogy újra indult. Utána még aznap raktam rá egy friss Lede firmware-t. Ennél reszponzívabb felületet még nem láttam azon kevés routeren, ami eddig nálam volt, Nekem így megfelel.
Egyelőre még csak Samba megosztás van, Transmission torrent. Tervezek még egy Radius szervert is csak az érdekesség kedvéért. -
the.odzsy
aktív tag
válasz
eddie1978 #55325 üzenetére
eddie1978!
Mi a baj az ASUS-okkal? 3 év garanciával kapsz itthon belőlük hasonló tudásút.
Igaz a Linksys róvott múltú hálózati eszköz gyártó, de ott van még a posta díj Németországból- ide, meg mit csinálsz ha meghibásodik, a külföldi csere garancia nem tudni hogy itthon működik-e.
Szoktam én is vásárolni kintről harmad és negyed áron, de használtat, ahol belefér az árba a reckír hogy bedöglik. De itt egy kb. 100 eurós termékről beszélünk. -
-
válasz
eddie1978 #33129 üzenetére
Windows futtatásba írd be:
net use z: \\192.168.1.1\megosztas_neve
Ha ez sem segít, akkor goto Router gondok, ASUS RT-N66U, ASUS RT-AC68U! Ezekben is ugyanolyan a gyári fw, hátha ott tudnak segíteni!
-
Multibit
nagyúr
válasz
eddie1978 #32728 üzenetére
Erős vas, az biztos. Mint ahogy az Asus RT-AC68U is. Minimális teljesítmény különbség (nem saját tapasztalat, csak teszek alapján), minimális árkülönbség. Ha nem a wifi számít elsősorban, akkor még a Netgear WNDR4700 is számításba jöhet, az is brutál teljesítményű a routerek között. Igaz, ez utóbbi drágább (ha lehet egyáltalán kapni nálunk). Ár/érték arányt figyelembe véve az Asus RT-AC56U a nyerő manapság - szerintem.
-
jeni
félisten
válasz
eddie1978 #32210 üzenetére
talán az Asus RT-N65U érdemes még bepróbálnod.
igaz a TP-Link WDR-4300 olcsóbb 8000 Ft-al és ha igaz arra 5 év garit adnak az adott boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest