- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#05377536 #32661 üzenetére
Nincs, a képet Shibby valamelyik fórumáról nyúltam le! Mivel nincs ARM routerem, nem is tudnák min tesztelni, így nem kértem az fw-t sem!
szerk.:
A fórumára írj neki! -
-
-
OldAkita
aktív tag
válasz
#05377536 #32178 üzenetére
Magam is router vásárlás előtt állok és képtelen vagyok dönteni. Nálam fő szempont hogy torrentezhessek vele, a filmeket pedig DLNA-n keresztül megnézhessem az Usb portjára dugott Adata 710-es Usb 3.0-ás hdd-ről és ami a legfontosabb az mkv mellé tett srt feliratot is lejátsza, és jó fájlműveleti sebességeket tudjon. Már nagyon rágerjedtem a WD MY Cloud NAS-re amikor kidrült róla hogy nem tudja lejátszani az srt-t. Ez volt az a pont amikor elhatároztam hogy alsókategóriás NAS helyett, erős routert fogok venni inkább. Első nekifutásra beleszerettem az Asus RT N65U-ba, nem utolsó sorban azért mert usb 3.0, másrészt jobb fileműveleti sebességeket tud (elvileg) mint az N66U és teszi ezt 9000-el olcsóbban. Csakhogy közben annyit olvasgattam róla hogy kiderült, valamit nem árnyékoltak rendesen, ezért a 2.4 Ghz-es Wifi és az USB 3.0 zavarja egymást és nem képes hozni az Usb 3.0 sebességét. Saját fórumjában is érkeznek panaszok rá, elkezdtem félni tőle.
Ezután kacérkodni kezdtem az N66U-val ami atomstabil, nagyon gazdag információtömeg áll rendelkezésre róla saját topicjában és nagyjából mindenki elégedett vele. Hátránya hogy nincs rajta Usb 3.0. és hát az ára. Itt lépett be a képbe az AC56U, ami árban hajszálra annyi mint az N66U, viszont van rajta Usb 3.0 és sokkal de sokkal jobb fájlműveleti sebességeket tud mint akár az N65 a maga Usb 3.0-jával vagy az N66U.
Igenám, csakhogy errőla routerről érdemi topic nincs, talán épp a mai napon szólt hozzá egy fórumtárs hogy a februári FW-al már használható az USB 3.0 port mert előtte használhatatlan volt és nem ismerte fel a hdd-t. Szóval nagyon kevés az infó róla. Jó lenne tudni hogy muzsikál rajta a Tomato? Gyári Fw-on van-e Transmission? Az hogy működik? Hogy viseli a torrentezést? És még kismillió kérdés. Hogy ki fogja ezeket megválaszolni, fogalmam sincsCsaládom meg beszólogat hogy döntsem már el végre melyik routert akarom szülinapi ajándéknak.
Torrenteletöltési sebességnek és filemásolgatásra veszett jó lenne az AC56U, csak lenne róla több tapasztalat és infó! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest