- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
battag #51699 üzenetére
Már nem ide való téma, menj át IDE.
#51700 inf3rno
A wifi kommunikáció nem csak a router-en múlik, "vissza is kell kiabálni" elv miatt, hanem a környezeti tényezők (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok), beállítások, használt kliens eszközök/adapterek, egyéb zavaró/befolyásoló tényezők (vezeték nélküli billentyűzet/egér/telefon, fém tárgyak, nagyobb bútorok, stb) függvénye is. Emiatt semmit sem lehet garantálni, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy mi is lesz a helyzet mivel minden környezet más és más.A 3 antennás eszköznek egyáltalán nem nagyobb a hatótávolsága mint a 2 antennásnak, a több antenna csak nagyobb link sebességet tesz lehetővé akkor ha van az annak kihasználására alkalmas kliens eszköz/adapter.
#51701 Mondtam, hogy nem olcsóak az ilyen eszközök.
-
battag
aktív tag
válasz
battag #51664 üzenetére
Sziasztok!
Ma tulajdonosa lettem egy ASUS RT N12 D1-nek. Sajnos nem boldog tulajdonosa... Mint korábban írtam repeaterként szeretném használni. Egyelőre a gyári FW-rel próbálkozom, be is állítottam mindent, ahogy kell. A szomszéd routerének jelét fogva az ottani névleges 30/5 MB-es netből speedtest szerint akár 26/5,5 is átjön (az összes eddig próbált router közül magasan ez a legjobb arány), mindez 8-10-es pinggel. A TVGO-n pedig simán wifin lógva nézem az adásokat. Ez mind és szép lenne, de
- LAN-on nem tudok csatlakozni, win 10 szerint nincs net,
- ez egyik percben villámgyorsan bejönnek az oldalak, a másikban nincs net, közben a router oldalát folyamatosan elérem (a link rate 26 Mbps), sőt, közben a TVGO-n megy a stream
- miközben a laptopon megy a net, a mobilon nem, majd pár perccel később fordítvaMegőrülök!
Épp emiatt vettem ezt a router, mert egy stabil eszközt akartam! Nem értem, hol lehet a hiba! Holnap még tesztelgetem, utána viszem vissza!
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
battag #51658 üzenetére
milyen repeater mód van még?
csatlakozik a router SSID-jára és tovább osztja, az elérhető sávszélesség feleződik. stabilnak stabil, de ha olyan helyre rakod, ahol már eleve gyenge volt a jel, ezen hiába lesz fullos, csak azt a netet tudja tovább osztani, ami átcsordogál rá.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- BMW topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged