- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Nem akarom elkiabálni, de nálam mintha beválna a C5 V2. Igazából azért bizonytalan a kijelentésem, mert a wifi nálam teljesen háttérbe szorul, és nem pppoe-zik a router (DHCP megy az ISP miatt). A wifi-jéről nem tudok pontosat mondani. Az 5Ghz-es sáv itt teljesen üres. Ez nekem elég.
-
Brogyi
őstag
- PPPoE-s kapcsolatot naponta többször eldobja, majd újracsatlakozik új IP-vel.
Ezért írtam, hogy ua. mint az Asus RT-AC1200G+. Nem is lehet más hiszen ua a hardware.
Bár más gyártó firmware fut rajta, de bugos az a chip.
Igaz az Asus-ra újraindulást mondanak, de ez a felhasználónak teljesen azonos kiesés. Nem értem miért próbálkoznak vele. Itt most a vásárlókra értem ezt. -
zex
aktív tag
Ja még csak annyit engedjetek meg a C1200-ashoz hozzászólni, hogy a napi 2-3 IP csere vélhetően a router újraindulásaiból adódik, mert az este volt szerencsém elcsípni amikor megszakadt a net, és láttam amint a router újrabootol.
Szóval ennek nem nagyon örülök...
Illetve amit még elfelejtettem a hátrányokhoz felsorolni, hogy az antennái nem cserélhetőek. Lehet ez valakinek fontos.
-
az egyik notimban (e5430) nekem is 6205 modul van, illetve tl-wdr3600 routerem, és még netes (wan <-> wlan) átvitelben is megy a 10 megabyte/sec 2.4 GHz sávon, 5 GHz esetén pedig több is - de sajnos csak 94/54 a 100/50 digi netem, mert a szolgáltató még nem cserélte gigabit képesre az elosztóban az eszközét, így 5 GHz sávon kiakad 94 megabit/sec sebességnél a mérés, pedig tudna többet is.
adott wifi modulhoz valóban nem fontos a tl-wdr4300, mert nem lenne kihasználva a három antenna többlete.Soma01; notebook esetén nem/sem kell antennát cserélni, sok olyanba tettem már be dual band modult, amiben előtte csak 2.4 GHz képes volt, és probléma nélkül működött adott antenákkal az 5 GHz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest