- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Nem akarom elkiabálni, de nálam mintha beválna a C5 V2. Igazából azért bizonytalan a kijelentésem, mert a wifi nálam teljesen háttérbe szorul, és nem pppoe-zik a router (DHCP megy az ISP miatt). A wifi-jéről nem tudok pontosat mondani. Az 5Ghz-es sáv itt teljesen üres. Ez nekem elég.
-
Brogyi
őstag
- PPPoE-s kapcsolatot naponta többször eldobja, majd újracsatlakozik új IP-vel.
Ezért írtam, hogy ua. mint az Asus RT-AC1200G+. Nem is lehet más hiszen ua a hardware.
Bár más gyártó firmware fut rajta, de bugos az a chip.
Igaz az Asus-ra újraindulást mondanak, de ez a felhasználónak teljesen azonos kiesés. Nem értem miért próbálkoznak vele. Itt most a vásárlókra értem ezt. -
zex
aktív tag
Ja még csak annyit engedjetek meg a C1200-ashoz hozzászólni, hogy a napi 2-3 IP csere vélhetően a router újraindulásaiból adódik, mert az este volt szerencsém elcsípni amikor megszakadt a net, és láttam amint a router újrabootol.
Szóval ennek nem nagyon örülök...
Illetve amit még elfelejtettem a hátrányokhoz felsorolni, hogy az antennái nem cserélhetőek. Lehet ez valakinek fontos.
-
az egyik notimban (e5430) nekem is 6205 modul van, illetve tl-wdr3600 routerem, és még netes (wan <-> wlan) átvitelben is megy a 10 megabyte/sec 2.4 GHz sávon, 5 GHz esetén pedig több is - de sajnos csak 94/54 a 100/50 digi netem, mert a szolgáltató még nem cserélte gigabit képesre az elosztóban az eszközét, így 5 GHz sávon kiakad 94 megabit/sec sebességnél a mérés, pedig tudna többet is.
adott wifi modulhoz valóban nem fontos a tl-wdr4300, mert nem lenne kihasználva a három antenna többlete.Soma01; notebook esetén nem/sem kell antennát cserélni, sok olyanba tettem már be dual band modult, amiben előtte csak 2.4 GHz képes volt, és probléma nélkül működött adott antenákkal az 5 GHz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged