- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
válasz
llacee. #8155 üzenetére
Így első pillantásra jónak tűnik a beállítás...
de kipróbálnám azt, hogy az Adv/basic rate default helyett ALL-t állítanék be..
illetve azt meg kellene nézned az inSSDer-rel, hogy lehet, hogy van valakinek n-es routere és az zavar meg. esetleg azonos SSID-vel rendelkezik.
szóval próbáld ki a proit is. és ezek után keress egy olyan csatornát, ami nem foglalt. -
Dot
őstag
válasz
llacee. #7325 üzenetére
Tudom picit régi hsz, de megakadt rajt a szemem mikor unlmamba olvasgattam. Ráadásul bunkó magyar létemre kommentálnom kell:
"jelenleg nincs olyan net ,amihez egy 100-as wan-os router kevés lenne..."
dlink di 524 router 50/25megás digi/akkormég/ 1 gépet meg ki tudott szolgálni rendesen 2-nél már komoly gondok adódtak!
belkin n1 vision: megláttam háh mondom 1G wan, kijelző, gondoltam csak van benne akkora hw hogy kiszolgálja a 2 gépet még mindíg 50megás nettel. Erősen tévedtem!
1 gépet is nyögvenyelősen/max letöltés:/ 1perc után a kijelző ~30másodpercekre nem reagált 20perc után lefagyással jelezte, hogy ennyi volt számára. Aztán jött a 80Mbit..
és ez csak 1 gép!!Most már 3 hete várom az n16-osomat.... csak elég lesz neki..
-
Balageee
csendes tag
válasz
llacee. #7325 üzenetére
Jelenleg egy 80-as Digis netem van, és nem tudja kiszolgálni ez a Router... Amúgy szerintem nem tud 100-at amiket a tesztekben írtak. Éppen ezért kérdeztem, de ezek szerint nem volt alkalmad egy gyorsabb nettel megpróbálni. Nagyon kíváncsi lennék, hogy másnál is így szuperál a WRT320N, vagy csak én cseszek el valamit, bár nem nagyon tudom mit ronthatnék el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest